2777
2789
چرا؟ یا بهتره بگم از کجا به این فکر افتادید که آیا خدا وجود داره یا نه؟

چرا جواب پیامم رو ندادی بانو😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا کلاس چند مگه درس خوندی؟

مگه سواد و علم به تحصیلاته؟ کاری به خودم ندارم اما اتفاقا اینکه آدم به نادونی خودش پی ببره مرتبه ی بالاتریه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چرا جواب پیامم رو ندادی بانو😐

هنوز پیام ها رو باز نکردم عزیزم.

الان میبینم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببین شک  نشونه خوبیه نشونه اینه که داری به کمال میرسی برو کتاب روی ماه خداوند رو ببوس از مصطفی ...

اگه فرصت کردم و حسش بود چشم ممنون 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
صد رحمت به دوران عرب جاهلیت که بت میپرستیدن، لااقل اونا اون قدر فهم و شعور داشتن که بفهمن این همه اف ...

من نمی دونم این همه چرخیدن تو تاپیکای خاله زنکی و بی فایده و زدن این جور تاپیکا چه نفعی داره که ملت رو از اینکه حتی بدونن خدایی دارن یا نه غافل نگه داشته

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
مگه سواد و علم به تحصیلاته؟ کاری به خودم ندارم اما اتفاقا اینکه آدم به نادونی خودش پی ببره مرتبه ی ب ...

پی بردن به نادانی،تازه شروع اقدام برای فراگیری علمه

در ضمن تو کتابای دینی مدرسه در مورد وجود خدا بخث شده

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
چرا؟ یا بهتره بگم از کجا به این فکر افتادید که آیا خدا وجود داره یا نه؟

واسه اینکه هیچ عدالتی و مفهمومی نمیبینم واسه وجودش

امضا ندارم اثر انگشت زدم
پی بردن به نادانی،تازه شروع اقدام برای فراگیری علمه در ضمن تو کتابای دینی مدرسه در مورد وجود خدا بخ ...

اگه انقدر آسون بود که انقدر بحث سرش نبود 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بله

طبیعی هست هر آدمی ممکنه در برخورد با مشکلات یا برهه ای از زندگیش این سوال براش پیش بیاد 

بله خداوندی هست 

برو دنبال سوالت حتما جوابش رو پیدا میکنی 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
واسه اینکه هیچ عدالتی و مفهمومی نمیبینم واسه وجودش

پس بهتره بگیم شما ضعیفید که درک نمیکنید شر موجود رو.نه اینکه خدا وجود نداره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من نمی دونم این همه چرخیدن تو تاپیکای خاله زنکی و بی فایده و زدن این جور تاپیکا چه نفعی داره که ملت ...

چجور تاپیک ها؟ الان محترمانه یه سوال پرسیدم شد چجور تاپیک هایی؟ یعنی کلا نباید هیچ تفکر و فکر و بیانی باشه؟ توی حوزه ی علیه ش هم طلبه ها با هم بحث و تبادل نظر میکنن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم