چرا؟ یا بهتره بگم از کجا به این فکر افتادید که آیا خدا وجود داره یا نه؟
چرا جواب پیامم رو ندادی بانو😐
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
صد رحمت به دوران عرب جاهلیت که بت میپرستیدن، لااقل اونا اون قدر فهم و شعور داشتن که بفهمن این همه اف ...
من نمی دونم این همه چرخیدن تو تاپیکای خاله زنکی و بی فایده و زدن این جور تاپیکا چه نفعی داره که ملت رو از اینکه حتی بدونن خدایی دارن یا نه غافل نگه داشته
من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
واسه اینکه هیچ عدالتی و مفهمومی نمیبینم واسه وجودش
پس بهتره بگیم شما ضعیفید که درک نمیکنید شر موجود رو.نه اینکه خدا وجود نداره.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من نمی دونم این همه چرخیدن تو تاپیکای خاله زنکی و بی فایده و زدن این جور تاپیکا چه نفعی داره که ملت ...
چجور تاپیک ها؟ الان محترمانه یه سوال پرسیدم شد چجور تاپیک هایی؟ یعنی کلا نباید هیچ تفکر و فکر و بیانی باشه؟ توی حوزه ی علیه ش هم طلبه ها با هم بحث و تبادل نظر میکنن