2777
2789
لینک تاپیکت رو بذار تاپیک حذف تاپیک..نی نی یار روزی یه دونه پاک میکنه

چجوری لینک میذارین؟

#خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻‍♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِ‌ای_کِـ‌ بِهم‌ دادی🥰🤰🏼❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خارج از مباحث مذهبی و فلسفی ، فقط به توجهاتی که خدا توی تموم عمرت بهت داشته فکر کن ، اونوقت خدارو با ذره ذره ی وجودت حس میکنی 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
چجوری لینک میذارین؟

برو رو عنوان تاپیکت ...نگه دار....کپی آدرس...بعد برو تاپیک حذف تاپیک کپی کن اونجا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من نمیدونم 

چرا؟

یا بهتره بگم از کجا به این فکر افتادید که آیا خدا وجود داره یا نه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من نمیدونم 

ببین شک  نشونه خوبیه نشونه اینه که داری به کمال میرسی برو کتاب روی ماه خداوند رو ببوس از مصطفی مستور 

و ملت عشق  رو حتما بخون خیلی کمکت میکنه 

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

صد رحمت به دوران عرب جاهلیت که بت میپرستیدن، لااقل اونا اون قدر فهم و شعور داشتن که بفهمن این همه افریده ها این همه نظم بیهوده نیست بلخره باید یه افریننده ای داشته. 

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
خودش از کجا اومده پس

اول و آخر اوست ولا غیر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔