2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن والا تاحالا ک نداشتم

نه منظورم دستگاهشه پشت سرت درد نمیگیره یا گر نمیگیره تونستی برو داروخونه ببین فشارتو چک میکنن چون تو بارداری فشار بالا خطرناکه . نمک میخوری؟؟

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
نه منظورم دستگاهشه پشت سرت درد نمیگیره یا گر نمیگیره تونستی برو داروخونه ببین فشارتو چک میکنن چون تو ...

ن ندارم دستگاهشم ن پشت سرم درد نمیکنه

نمک اصلا سعی میکنم نخورم از اولشم یذره هم بادندارم

نفسم هایلین💜
ن ندارم دستگاهشم ن پشت سرم درد نمیکنه نمک اصلا سعی میکنم نخورم از اولشم یذره هم بادندارم

بروفشارتو چک کن ولی خدایی نکرده بالا پایین نباشه اگه نبود چیزی نیست طبیعی من مثلا سرگیجه بی حالی دارم چون فشارم میره پایین یسره 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
😭باش 

گریه نداره که تو بارداری فقط شاخ دم در نیاری عجیبه 😁من چهارروز دندون درد میکشم فقط یهو دلم تیر میکشه 😭

گریه نداره که تو بارداری فقط شاخ دم در نیاری عجیبه 😁من چهارروز دندون درد میکشم فقط یهو دلم تیر میکش ...

من دلم یجوری پیچ میره ک بچه سیریع شروع میکنه لگد زدن محکم

فکمم درد گرفته😔

نفسم هایلین💜
من دلم یجوری پیچ میره ک بچه سیریع شروع میکنه لگد زدن محکم فکمم درد گرفته😔

فکت احتمالا از دندونته . من برا منم دیشب دلم یجوری بود بعد ماشالله دیشب فعال بود ⁦☹️⁩ مشکل روده نداری ؟! شماره دکترتو نداری باهاش صحبت کنی