2777
2789
خدا رو هزار بار شکر منم دلم خیلی ب حال خواهر زاده م میسوزه

ببین من خیلی اذیت میشدم خیلی...واقعا خیلی اوضاع گندی هستش..خیلیا سر این قضیه زندگیشونو از دست میدن...اگه میخواد بره پیش دعا نویس لطفا ی خوبشو پیدا کنه‌..خیلی تاکید کن بهش..‌دعا نوشت آداب و وقت خودشو داره...خیلی از دعاها تو زمان نامناسبی نوشته میشه و اوضاع  رو بدتر میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو قرآنو بخون بعد بیااظهارنظر الکی کن. لابد مسلمون نیستی. 

برو پول بده به این رمال های کلاهبردار ..یکیشون ی دعا داده بود به یکی از همسایه هامون گفته بود این دعا رو باید بدی به ی پرنده در حال مرگ خخخ..اون رمال رفیقمه مردم رو سرکار میزاشت پشت سرشون بهشون میخندید

ن آرزوی کسی ن آویزون کسی..
برو پول بده به این رمال های کلاهبردار ..یکیشون ی دعا داده بود به یکی از همسایه هامون گفته بود این دع ...

خب منم نگفتم که کاردرستیه. اتفاقا قران هم گفته یادگیری جادو و به کاربردنش حرامه,   تو احادیث هم داریم کسی که میره از ساحر حاجتشو بگیره مشرکه. من فقط گفتم این چیزا وجودداره. 

ممنون از دوستانی ک نظر دادین

خودم ب شخصه حتی ازین کلمات میترسم بخدا

چون مادر شوهرش اینجوری گفته،میگم اگ راهی هست کمک کنم

جالبه ک مادر شوهرش ک عمه شم هس،هم میگه طلسم شده،هم هییچ کاری نمیکنه

خب منم نگفتم که کاردرستیه. اتفاقا قران هم گفته یادگیری جادو و به کاربردنش حرامه,   تو احاد ...

من رفتم پیش دعا نویس‌‌‌.اون کسی که میره برا بقیه دعا میگیره کارش حرامه...منو همیشه یکی صدا میزد...همیشه تن و بدنم کبود بود...شبا انقدر دورو برم راه میرفتن و شلوغ بود نمیخوابیدم...هیچکس حرفمو باور  نمی کرد نه مادرم نه شوهرم..مامان بزرگم برام رفت..گف این بچه اصلا نمیخوابه بس که دورو برش شیطنت میکنن...برام دعای حفظ نوشت..میگف ی پری از بچگی باهاش بوده حالا هم نمیخواد این با شوهرش خوب‌ باشه...میگف وقتی شوهرش سر کاره این دلش تنگ میشه و اینا ولی میاد خونه نمیتونه باهاش خوب باشه واقعا هم همین بود