خدا رو هزار بار شکر منم دلم خیلی ب حال خواهر زاده م میسوزه
ببین من خیلی اذیت میشدم خیلی...واقعا خیلی اوضاع گندی هستش..خیلیا سر این قضیه زندگیشونو از دست میدن...اگه میخواد بره پیش دعا نویس لطفا ی خوبشو پیدا کنه..خیلی تاکید کن بهش..دعا نوشت آداب و وقت خودشو داره...خیلی از دعاها تو زمان نامناسبی نوشته میشه و اوضاع رو بدتر میکنه
برو قرآنو بخون بعد بیااظهارنظر الکی کن. لابد مسلمون نیستی.
برو پول بده به این رمال های کلاهبردار ..یکیشون ی دعا داده بود به یکی از همسایه هامون گفته بود این دعا رو باید بدی به ی پرنده در حال مرگ خخخ..اون رمال رفیقمه مردم رو سرکار میزاشت پشت سرشون بهشون میخندید
برو پول بده به این رمال های کلاهبردار ..یکیشون ی دعا داده بود به یکی از همسایه هامون گفته بود این دع ...
خب منم نگفتم که کاردرستیه. اتفاقا قران هم گفته یادگیری جادو و به کاربردنش حرامه, تو احادیث هم داریم کسی که میره از ساحر حاجتشو بگیره مشرکه. من فقط گفتم این چیزا وجودداره.
خب منم نگفتم که کاردرستیه. اتفاقا قران هم گفته یادگیری جادو و به کاربردنش حرامه, تو احاد ...
من رفتم پیش دعا نویس.اون کسی که میره برا بقیه دعا میگیره کارش حرامه...منو همیشه یکی صدا میزد...همیشه تن و بدنم کبود بود...شبا انقدر دورو برم راه میرفتن و شلوغ بود نمیخوابیدم...هیچکس حرفمو باور نمی کرد نه مادرم نه شوهرم..مامان بزرگم برام رفت..گف این بچه اصلا نمیخوابه بس که دورو برش شیطنت میکنن...برام دعای حفظ نوشت..میگف ی پری از بچگی باهاش بوده حالا هم نمیخواد این با شوهرش خوب باشه...میگف وقتی شوهرش سر کاره این دلش تنگ میشه و اینا ولی میاد خونه نمیتونه باهاش خوب باشه واقعا هم همین بود