2777
2789
عنوان

بیاین دوستان

89 بازدید | 16 پست

دوستان امروز میخوام برم زیارت یکی از امام زاده ها تعریفشو خیلی شنیدم قلبا بهش اعتقاد پیدا کردم خیلی خواستم برم چون دور بود کسی نبود باش برم ک قرار شد امروز برم نامه نوشتم شاید مسخره باشه ولی اعتقاد دارم جوابمو میده....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

خب برو ..زیارت قبول..منم دعا کن با دل پاکت

اسمم بهاره است..یادت میمونه منو خواهری؟؟

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله حاجتتو بگیری برا منم دعا کن عزیزم

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
خب برو ..زیارت قبول..منم دعا کن با دل پاکت اسمم بهاره است..یادت میمونه منو خواهری؟؟

حتماااا

دعاهای من در حق دیگران خیلی میگیره😍

ان شاءالله حاجت روا بشی به حق فاطمه زهرا...الهی آمین

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

میشه بپرسم کجا میخوای بری؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
ان شاءالله حاجت روا بشی به حق فاطمه زهرا...الهی آمین اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم میشه بپ ...

تو اصفهانه بهش میگن سید ممد

ان شاءالله حاجت روا بشی به حق فاطمه زهرا...الهی آمین اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم میشه بپ ...

مرسی عزیز دلممم

حتماااا دعاهای من در حق دیگران خیلی میگیره😍

اااای چوووونم انشاالله..برای ازدواج و عاقبت بخیری خودم و خواهرم..جفتمون...خیلییییییی،خیلیییی ممنونم

انشاالله حاجت روا بشی و به خواسته دلت برسی

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
اااای چوووونم انشاالله..برای ازدواج و عاقبت بخیری خودم و خواهرم..جفتمون...خیلییییییی،خیلیییی ممنونم ...

انشالله حتما برای ازدواج و خوشبختیتون دعا میکنم😍 شاید فرجی شده ک بخوای ازم برم پیشش دعا کنم انشالا جواب بگیریم و مطمعنممم بی جواب نمیزاره

حتماااا دعاهای من در حق دیگران خیلی میگیره😍

میشه برای منم دعا کنی 🙏🙏🙏

منم برای امام زمان نامه نوشتم ولی نتونستم برم جمکران😔😔😔😔

میشه دعا کنی اگه به مصلحت هست با کسی که دوسش دارم تو حرم امام رضا عقد کنیم و باهم خوشبخت و عاقبت به خیر بشیم.....؛این آرزوم بزرگترین و شیرین ترین آرزومه به خداااااا ولی خیلی محالِ

میدونم برای خدا محال وجود نداره ولی....😢

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
انشالله حتما برای ازدواج و خوشبختیتون دعا میکنم😍 شاید فرجی شده ک بخوای ازم برم پیشش دعا کنم انشالا ...

انشاالله