مامانم بدون دلیل داره وزنش میاد پایین طوری که همه میگن چرا انقدر لاغر شدی😔
خطرناکه کاهش وزن بی دلیل ازمایشم داد تیروئید نداشت..
میخوام بدونم پیش چه دکتری ببرمش داخلی خوبه بنظرتون؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه فقط کمخونی شدید داره بدنش خون دفع میکنه اگ پلاکتش پایین باشه علتش همینه؟؟
والا ما ی فامیل داشتیم خیلی لاغر شد وحشتناک بد رفت دکتر گفتن کم خونی داره بد یکی دیگ گفت سرطان داره اخرش رفت پیش ی دکتر خیلی خوب گفته بود متاسفم واسه اون دکترا ک گفتن سرطان داری پلاکتش ۷ بوده دیگ بدبخو داشت میمرد الان خیییییلی خالش خوب شده پلاکتش اومده فک کنم ۸۰ ۹۰ نمیدونم دقیق
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
نمیدونم چرا حسم بده زبونم لال حس میکنم مشکل روده داره اما یبوست و اسنا نداره لی به شدت کم خون شده
شیره انگور واسه کم خونی عالیه روزی دو تا قاشق ولی اگ میتونه بخوره ی وقت واسشون بد نباشه
نمیدونم چرا حسم بده زبونم لال حس میکنم مشکل روده داره اما یبوست و اسنا نداره لی به شدت کم خون شده
کولونوسکوپی بده
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...