2777
2789
عنوان

کاهش وزن بی دلیل..چه دکتری برم

| مشاهده متن کامل بحث + 29974 بازدید | 31 پست
پلاکت خونش پایین نیست؟

نه فقط کمخونی شدید داره بدنش خون دفع میکنه 

اگ پلاکتش پایین باشه علتش همینه؟؟

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط کمخونی شدید داره بدنش خون دفع میکنه  اگ پلاکتش پایین باشه علتش همینه؟؟

والا ما ی فامیل داشتیم خیلی لاغر شد وحشتناک بد رفت دکتر گفتن کم خونی داره بد یکی دیگ گفت سرطان داره اخرش رفت پیش ی دکتر خیلی خوب گفته بود متاسفم واسه اون دکترا ک گفتن سرطان داری پلاکتش ۷ بوده دیگ بدبخو داشت میمرد الان خیییییلی خالش خوب شده پلاکتش اومده فک کنم ۸۰ ۹۰ نمیدونم دقیق

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه ایین پلاکتش تا این حد پایین نیست

خداروشکر انشالله ک بهتر بشه وضعیتشون

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خداروشکر انشالله ک بهتر بشه وضعیتشون

نمیدونم چرا حسم بده زبونم لال حس میکنم مشکل روده داره اما یبوست و اسنا نداره لی به شدت کم خون شده

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
نمیدونم چرا حسم بده زبونم لال حس میکنم مشکل روده داره اما یبوست و اسنا نداره لی به شدت کم خون شده

شیره انگور واسه کم خونی عالیه روزی دو تا قاشق ولی اگ میتونه بخوره ی وقت واسشون بد نباشه

کولونوسکوپی بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شیره انگور واسه کم خونی عالیه روزی دو تا قاشق ولی اگ میتونه بخوره ی وقت واسشون بد نباشه

شیره انگور و خرما میخوره کلا چیزای خون ساز و شییرین اجیل و مویز و این چیزا خیلی میخوره قنددوساعتشون ۷۰ بود به شدت افت فشار داره تا ۴ و ۵ میاد 

کولونوسکوپی بده

الان ک براش بستری نوشته ولی قبول نمیکگه‌میگه نمیتونم بمونم  بردیمش شخصی براش انژیو نوشته و اندسکوی ک قبلا داده و ازمایش  پروستاتش  مشکلی نداشته