2777
2789
عنوان

روز غمگین🖤

134 بازدید | 19 پست

امروز جز روزایی بود که از ته قلبم ناراحتم براشهادت سردارسلیمانی و آینده ایرانمون که بارفتن عزیزای مثل ای

شون چی میخواد پیش بیاد لطفا اگه کسی هم میخواد توهین کنه نظر نده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من شدیدا نگران جنگ هستم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3703006/ختم-سوره-توحید-تقدیم-سردار-شهید

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

من که کلافه شدم دارم دیونه میشم تو خونه راه میرم میگم باید ترامپ بمیره تا آروم بگیرم عجیب سردار سلیمانیو دوست داشتم من😭😭😭

دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌

تسلیت به همه 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
من فکر میکنم اگه جنگی هم باشه تو عراقه

خدا بخیر بکنه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
نگران نباش ایرانم اندازه خودش قوی هست که بتونه مقابله کنه

اون که بله اما جون مردم چی