2777
2789
عنوان

اگه امروز به جای سردار....

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 67 پست

چرا همه چی رو با هم قاطی میکنین؟!!

هر چیزی سر جای خودش.

اون دانشمند یا فیلسوف سر جای خود، شهیدی هم که در راه وطن کشته میشه سر جای خود

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو داریم خدااااا میدونی خدا کیه

قربون خدااا بشم بااین بنده هاششش 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
والا ما ک امنیتی نداریم جلو در خونمون ماشینمو میبرن تو کوچه های بالاشهرمون گوشی مونو میدزدن و چاقو ...

خیلی بی انصافیه

این چیزایی که گفتی در برابر گرفتن نوزاد شیرخوار در حال شیر خوردن از بغل مادرش

و بریدن سر نوزاد و خوروندن گوشتش به زور مادرش چیزی هست به نظرت؟

میدونی داعش چه ظلمی به زن و بچه های بیگناه کرد و به پشتواته سردار از بین رفت؟

والا ما ک امنیتی نداریم جلو در خونمون ماشینمو میبرن تو کوچه های بالاشهرمون گوشی مونو میدزدن و چاقو ...

داعش رو از نزدیک بالای سر خودت و بچه ت و در حال سر بریدن همسایه هاتون ندیدی تا بفهمی امنیت نداشتن واقعی یعنی چی....

عزیزم کشورمونو با یمن عراق افغانستان مقایسه کن .همه اینا به خاطر عزیزای شهید مونه .فرقش در اینه .کاش ...

گلم چرا با این بدبخت بیچاره ها مقایسه کنم؟مگ ایران کم بود قبل این؟ایران پادشاهانی داشت ک هیچ جای جهان نبود...احترامی ک ایرانی ها داشتن هیچ جا نداشتن

کاری ب این بنده خدا ندارم...کلی میگم

از اینہ اون کلہ نارنجی عوضی دارہ الان پایکوبی میکنہ ک محبوب ترین فرد ایران رو کشتہ دارم ھلاک میشم۔۔😢😢

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
موشک توسرت نریخته خونت خراب شه....جلو چشمت به بچت به دخترت تجاوز نشده وخیلی اتفاقای وحشتناک دیگه.... ...

خودشو نا به نفهمی زدن .فقط آزادی و لخت اومدن تو کوچه خیابون براشون مهمه و فقط همینجا میخوان

😍عاشقتم که😍
خدارو داریم خدااااا میدونی خدا کیه

اینا وسیله های خدان میدونی خدا گاهی مستقیم نمیاد عمل کنه همونطور که پیامبر فرستاد، امام فرستاد، 

این وسیله ها هم برای ما قرار داد. 

گروه سبز 💚💚 همراه با چالش لاغری تا عید بامداد خمار  وزن اولیه 93 😏 وزن شروع چالش 68/650 وزن هدف تا عید 64