2777
2789
عنوان

سلام🙄(elham_qr2)

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 95 پست
😁😀🤩خندیدم دیدیش؟😂

آوره آوره😁🤩

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل شریفت چیه

متاسفم برات که ذهنت اینقدر منحرفه

متاسفم برای خونهایی که ریخته شد برای یه عده منافق

و متاسفم برای شما 

کسے که با ترور حاج قاسم سلیمانے 💗سردار دلها 💗 توسط آمریکای جنایتکار ، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه... جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا ،انگلیس وفرانسه و امارات در حال برگزاری است !....مدافعین حقوق بشر  کَرند ، کورَند ، لالَند....‏"کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا" همیشه در حال تکرار است ! ..نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد...گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ ایران ❤در وطن عزیزم 🇮🇷 ،در پاره تنم ...                                                       مرگ بر حقوق بے بشر 😢😢...............                                           اللهم عجل لولیک الفرج
خدارو شكرررر منم خوب خوبم🙋🏻

مرامی🙋🏼‍♀️

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
تاپیک مگه خصوصیه؟ در جریان نیستی هاااااا تاپیک عمومی فضا عمومی افتاد👎👎👎

ففضااااااا عمومییییی میفهمی ک ینی هرکس ازاده هر تاپیکی میخواد بزنه و کسی حق اعتراض تداره ایشالا ک 

افتاد👎👎👎

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 
یه چیزی من مخاطبم استارتر بود نمیدونم چرا بقیه نخود شدن میان وسط  ریپ نکن. لطفا

😐 خودت میگی تاپیک عمومیه واسه نظر دادن افتااااد😂 بعد میگی مخاطبم استارتره؟؟ جوابتو داد استارتر کاش تو نخود نمی شدی وسط این تاپیک گفت که دوست نداری احترام بذار برو منم با احترام بهت یادآوری کردم میخوای هدایتمون کنی هم یکم اخلاق داشته باش.

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
امروز اینجا بودن خودش یه دفاع محسوب میشه تا منافقین صحنه رو برای چرت گویی هاشون خالی نبینن

من منافقم اصن

اب دریای خزرم خودم قلپ قلپ سر کشیدم

این تاپیک انرژی مثبته

هزاران تاپیک در رابطه با سردار وجود داره،میتونی اونحا بری

بس میکنی عزیزم؟؟

میشه فاز تاپیکو عوض نکنی؟

متاسفم برات که ذهنت اینقدر منحرفه متاسفم برای خونهایی که ریخته شد برای یه عده منافق و متاسفم برای ...

شغلتوبگو چه ذهنی چه منافقی خودت داری به جاهای بدمیکشونی.اخه.اعلام کردم برا هرمرده ای فاتحه قران ونذر لازم پس این قدر که سرداربرات عزیز بروفاحته بخون نمازبخون خرما پخش کن طرفداری رایگان بی فایده اس 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
کاملا مشخه عزیزم

😁💪🏻

😐 خودت میگی تاپیک عمومیه واسه نظر دادن افتااااد😂 بعد میگی مخاطبم استارتره؟؟ جوابتو داد استارتر کاش ...

ول کن جیگر طلا🙆🏼‍♀️

من منافقم اصن اب دریای خزرم خودم قلپ قلپ سر کشیدم این تاپیک انرژی مثبته هزاران تاپیک در رابطه با ...

قلپ قلپ😂 عالی بود💟

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺