بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من کاری به بقیه قضایا ندارم ولی واقعا وقتی به کسی نادانسته تهمت حرامزادگی میزنی چطور دم از ایما ...
این یه حدیثه
کسی که دشمن اهل بیته حرام زاده ست.
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
از صب اشکام بند نمیاد.... وجودش مایه امنیت بود و ترس دشمنا...
اگه همه ی مردامون تو هر جا که باشن تو هر پستی تو هر جایگاهی قاسم سلیمانی باشن کشورمون گلستان میشه نه که تفنگ دست بگیرن نه مرد باشن راسخ باشن امانت دار باشن تو محل کار تو خونه همه جا
گف ک قهرمان نبود ادم کش بود همه زیر پستش نوشتن خوشحالیم واینا
کسانی که برای چنین شخصیتی کامنت میدن شبیه به خودش هستن چیزی جزاین گفته باشندجای تعجب داره
ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
کسایی که خوشحالن از این موضوع تو تاپیکا نیان خدا لعنتتون کنه که انقد نمک نشناسین که انقد خود فروخته ...
عزیز توی قرآن گفته که کسی رو لعن نکنید شاید فقط بر اثر نادانی دارن راه رو اشتباه میرن بیا واسه تمام کسایی که دارن راه رو اشتباه میرن دعا کنیم خدا به راه راست هدایتشون کنه شاید گاهی وقتا خودمون هم از اونا باشیم که اشتباهی راهی رو میرن ولی نمیدونیم
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
ای وای برمن یعنی یه هموطن میتونه انقدر پست فطرت باشه؟ البته که میتونه اگه نمیشد که اوضاع ایرانمون ا ...
همینجا خیلیاشون هستن میبینی ک
هیچوقت متحد نبودیم اخرشم ازهمین ضربه میخوریم
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
حدیث از کیه؟؟؟وقتی مردم سال ۵۷ میگفتن مرگ بر شاه حرومزاده شهید بهشتی به شدت اونها رو منع کرد و گفت شاه حاصل ازدواج مشروع بوده و از پلکان تهمت نمیشه به تقوا رسید این حدیث از کیه؟؟
انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل