2777
2789
عنوان

مردان خدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 159 پست
اونهایی که امروز روز شادیتونه یه روزی زیر پوتین قاتلای سردار سلیمانی میفهمید امروز چه اشتباهی کردین

یاد سکانس گردن زدن یارای مختارافتادم😔😔😔

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم😔مسیح علینژاد حرام زاده هم با پستش حالمو بدتر کرد

ببین من کاری به بقیه قضایا ندارم ولی واقعا وقتی به کسی نادانسته تهمت حرامزادگی میزنی چطور دم از ایمان و شهادت میزنی؟

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل
بعله

ای وای برمن یعنی یه هموطن میتونه انقدر پست فطرت باشه؟

البته که میتونه اگه نمیشد که اوضاع ایرانمون این نبود

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ببین من کاری به بقیه قضایا ندارم ولی واقعا وقتی به کسی نادانسته تهمت حرامزادگی میزنی چطور دم از ایما ...

این یه حدیثه

کسی که دشمن اهل بیته حرام زاده ست.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
از صب اشکام بند نمیاد.... وجودش مایه امنیت بود و ترس دشمنا...

اگه همه ی مردامون تو هر جا که باشن تو هر پستی تو هر جایگاهی قاسم سلیمانی باشن کشورمون گلستان میشه نه که تفنگ دست بگیرن نه مرد باشن راسخ باشن امانت دار باشن تو محل کار تو خونه همه جا

وای یعنی کسی ام هست خوشحال باشه؟؟؟😭

بعضیا میگن خوشحالیم ممنون از امریکا یه احمق به اسم توت فرنگی اینا توقع دارن گل ببریم از امریکا و اسراییل تشکر ویژه کنیم

نمیدونم پدر و برادر خودشون هم اینجوری میشد مینشستن نگاه میکردن ؟؟؟؟میگفتن انتقام نگیریم ؟؟

گف ک قهرمان نبود ادم کش بود همه زیر پستش نوشتن خوشحالیم واینا

کسانی که برای چنین شخصیتی کامنت میدن شبیه به خودش هستن چیزی جزاین گفته باشندجای تعجب داره

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
چرا نباشن؟! دشمنای داخلی  وطن فروشا  غرب‌زده‌ها  سردار کم دشمن نداشتن ...

خدا هدایتشون کنه

نمیدونن همینکه دارن راحت زندگی میکنن و اینجوری توهین میکنن چه کسایی دارن جون خودشونو فدا میکنن

💙کنکوری1400✌🤓
کسایی که خوشحالن از این موضوع تو تاپیکا نیان خدا لعنتتون کنه که انقد نمک نشناسین که انقد خود فروخته ...

عزیز توی قرآن گفته که کسی رو لعن نکنید شاید فقط بر اثر نادانی دارن راه رو اشتباه میرن بیا واسه تمام کسایی که دارن راه رو اشتباه میرن دعا کنیم خدا به راه راست هدایتشون کنه شاید گاهی وقتا خودمون هم از اونا باشیم که اشتباهی راهی رو میرن ولی نمیدونیم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
ای وای برمن یعنی یه هموطن میتونه انقدر پست فطرت باشه؟ البته که میتونه اگه نمیشد که اوضاع ایرانمون ا ...

همینجا خیلیاشون هستن میبینی ک

هیچوقت متحد نبودیم اخرشم ازهمین ضربه میخوریم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ببین من کاری به بقیه قضایا ندارم ولی واقعا وقتی به کسی نادانسته تهمت حرامزادگی میزنی چطور دم از ایما ...

من دم از ایمان نزدم و کسی ک ب حاج قاسم میگ ادم کش نون حلال نخورده شمام تز نده عزیزم

هرگز بتودستم نرسدماه بلندم💔اندوه بزرگیست چه باشی!چه نباشی...
این یه حدیثه کسی که دشمن اهل بیته حرام زاده ست.

حدیث از کیه؟؟؟وقتی مردم سال ۵۷ میگفتن مرگ بر شاه حرومزاده شهید بهشتی به شدت اونها رو منع کرد و گفت شاه حاصل ازدواج مشروع بوده و از پلکان تهمت نمیشه به تقوا رسید این حدیث از کیه؟؟

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل