2777
2789
عنوان

مردان خدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 159 پست
چطوری بس نفهمیدن چرا اینجوری شد چرا اسکرت هوایی نشدن 

خود عراقی ها میگن چون ابومهندس باهاشون بوده به احتمال قوی یه عراقی جاسوس جاشون لو داده امریکایی های لعنت شده زدن خدا همه شون لعنت کنه 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اهل بیت فرستاده های خدا هستن اصلا شما میدونین اینو،خدا سردار سلیمانو رحمت کنه

بله

برای یکی از دوستان که منبع حدیث خواستن هم سه تا مورد تو همین تاپیک مثال اوردم

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
بله برای یکی از دوستان که منبع حدیث خواستن هم سه تا مورد تو همین تاپیک مثال اوردم

مثال شما در مورد حضرت محمدص بود حضرت علی و ابوذر ما کجا آدمهای معمولی اهل بیت کجا،لطفا یه حرف الکی انگار قرون وسطا نزنید،اول40ثانیه فکر کنید بعد نظر بدید الان شما گناه مادر مسیح علینزاد هم گردن گرفتی و اون دنیا باید جواب خدا بدی

مثال شما در مورد حضرت محمدص بود حضرت علی و ابوذر ما کجا آدمهای معمولی اهل بیت کجا،لطفا یه حرف الکی ا ...

اگر کمی در حد همون قرون وسطا مطالعه داشتین میدونستین اکثر احادیث به همین صورت هستن

مثلا پیامبر خطاب به حضرت علی گفتن فلان کار رو انجام بده

این به این معنی نیست که اون کار رو باقی شیعیاو انجام ندن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
اگر کمی در حد همون قرون وسطا مطالعه داشتین میدونستین اکثر احادیث به همین صورت هستن مثلا پیامبر خطاب ...

شما میگی علینزاد حرومزاتده هست چون دشمن اهل بیت هست مگه سردار اهل بیت بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گناهش به گردن خودت

شما میگی علینزاد حرومزاتده هست چون دشمن اهل بیت هست مگه سردار اهل بیت بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گناهش ...

خوب شما اول در جریان بحث قرار بگیر عزیزمن بعد بیا دعوا!

یه کاربری گفتن مسیح علی نژادِ حرام زاده فلان کارو کرده

بقیه بهش گفتن چرا میگی حرام زاده

من گفتم روایت داریم که کسی که دشمن اهل بیته حرام زاده ست، اصلا ربطی به سردار سلیمانی نداشت بحثمون. دشمنی علینژاد با اهل بیت کاملا از تموم حرفاش مشخصه و بارها خودش این حرفو زده.

درضمن دو تا نکته،

حرام زادگی لزوما به معنی زنازاده بودن نیست که به مادر و پدر ایشون تهمتی زده شده باشه..در موردش مطالعه بفرمایید لطفا

و مادر این خانوم بارها گفتن دختری به این اسم ندارم.