2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

50 بازدید | 10 پست

دوستانی که امسال بچه پیش دبستانی دارن ثبت نام کردید؟امسال چون معلوم نیست شرایط کشور چطور باشه من ثبت نام نکردم.البته دوره های شش ماهه نوشتم هفتهای سه روز.هزینش ماهانه پرداخت میشه.یه وقت اگه اتفاقی افتاد نرفتند حداقل پولمون هدر نمیره.ولی خوب مدرک نمیده برای ثبت نام کلاس اول به مشکل نمیخورم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کی گفته جنگ میشه مدارس که باز شد

والا همش میگن دوباره مجازی میشه.مدیر همین مرکزی که رفتم پیش ثبت نام کنم گفت از همکارای ما هر کس میره اداره میگن بچه ها ده روز میان و بسته میشه.مدیر مدرسه پسرمم میگفت معلوم نیست بتونین حضوری ادامه بدیم

منم بچم امسال باید میرفت پیش ننوشتم تو فرهنگ سرا میره امسال من رفتم یه پیش دبستانی خیلی خوب ک تو شهرمونه اصلا ۵ نفر ثبت نام کردند در صورتی ک پارسال قشنگ دوسه تا کلاس پر شد اونم تازه ازمون ورودی داشت تست های زیاد باید میدادی از پدر مادر تست میگرفتن سوال پیچشون میکردن ک ببیننن ارتباطشون با بچه چجوریه یعنی باید از هفت خان رستم رد میشدی و یه عالمه گزینش میشدی ولی شهریش خیلی مناسبه و وام میدادن و خیلی حساسن رو تربیت بچه ها ولی با این شرایط ک پارسال انقدر متقاضی زیاد بودو واقعا پیش دبستانی عالیه حتی تو شرایط مجازی اینا تعطیل نمیکردن امسال فقط ۵ نفر ثبت نام کرده بودن

منم بچم امسال باید میرفت پیش ننوشتم تو فرهنگ سرا میره امسال من رفتم یه پیش دبستانی خیلی خوب ک تو شه ...

جدی.ممنون واقعا نظرتون برام دلگرمی بود فکر کردم فقط من ننوشتم تنهام 😊پس با خیال راحت همین کلاسی که نوشتم تا هر وقت شرایط عادی بود میبرمش.اونم برای اینکه یکم یاد بگیره از من دور باشه و سرکلاس بشینه وگرنه خودم تو خونه باهاش کار میکنم.از تابستون شروع کردم خیلی خودش علاقه داره میشینه باهم مهدکودک بازی میکنیمو بهش اموزش میدم.