2777
2789
عنوان

چقدر توهین اخه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 25 پست
چون تنها جایی که میتونیم اروم شیم و هم دردامون رو ببینیم اینجاست 

والا اینجا تو هر تاپیکی ک رفتم همه میپریدن بهم اروم شدی واقعا 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
درود بيكران برتو استارتر قشنگم ،اين كلمه حرومزاده رو چندددد بار گفتن اسم خودشونم مسلمون و شيعه على گ ...

👌👌👌👍

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یکم از جرات و قدرت حاج قاسم سلیمانی رو آقا داشت !!!😏🤲

حاج قاسم هم با این همه خدمت اینقدر ادعا نداشت و پیرو رهبر بود.

هدفت چیه خانوم؟فکر کردی وجهه آقا رو میتونی خراب کنی؟

به کاهدون زدی

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کاش یکم از جرات و قدرت حاج قاسم سلیمانی رو آقا داشت !!!😏🤲

حاج قاسم مطیع امر آقا بود.

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
درود بيكران برتو استارتر قشنگم ،اين كلمه حرومزاده رو چندددد بار گفتن اسم خودشونم مسلمون و شيعه على گ ...

توروایات داریم این کلمه جواب دادن داره چون تهمت واضح به اون فرد و مادرشه اینا مثلا شیعه علی هستند😐😑

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

اینا همش از جهله

ندونسته# قضاوت نکنیم

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅
آقا کیه؟ امام زمان ظهور کرده؟ ما به حضرت ولی عصر میگیم آقا

لایککک داری واقعاااااا عزیزممم قربون ولی عصر برم که آقای همه هست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چیزی که تو ایران اصلا وجود نداره...  وقتی اینهمه میکشن، دست خدا بالاتره

اون جوونای مظلوم و بیچاره ای که مردن به ناحق کسی اومد واسشون تاپیک بزنه اونا که جوون و ناشکفته بودن

بعضیا سواد حرف زدن که ندارن هیچ...شعور خفه شدنم ندارن...