2777
2789
عنوان

دلم به درد اومد....😔😔😔

1301 بازدید | 47 پست

حاج قاسم😞

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭😭خبر خیلی بدی بود وای عکسششش موقع شهادت😭😭😢

وااای انگشترش😞

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

بجای این حرفا خب واسش ی فاتحه بخونید 

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍
بجای این حرفا خب واسش ی فاتحه بخونید 

خب فاتحه رو همه میخونن ولی ایشون جونشونو بخاطرامنیت ما دادن واقعا صحبت کردن در موردش اینقدر دردناکه 

بدبخت اونیه که وقتی بهش محبت میکنی،فکر میکنه بهش محتاجی...

صب چشامو وا نکرده،وسط خواب و بیداری و گیج..بابام خبرشو برام میخوند..گفتم باباجان شایعه س..دور از جونش و خوابیدم..وقتی بیدار شدم و عکس سردارو رو با خط مشکی کنار صفحه تلویزیون دیدم..قفل کردم!هنوزم باورم نشده😔

صب چشامو وا نکرده،وسط خواب و بیداری و گیج..بابام خبرشو برام میخوند..گفتم باباجان شایعه س..دور از جون ...

منم😭😭😭😭😭😭😭

خب فاتحه رو همه میخونن ولی ایشون جونشونو بخاطرامنیت ما دادن واقعا صحبت کردن در موردش اینقدر دردناکه& ...

نمیگم نگین در موردش ولی یکم مراعات اصلا دیدین از صبح چ غوغایی ب پا کردن 

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍
نمیگم نگین در موردش ولی یکم مراعات اصلا دیدین از صبح چ غوغایی ب پا کردن 

دیدم بله ولی کم کسی از بینمون نرفته که نخوان غوغا به پا نکنن ایشون داگرمی بود واسه ملت مون 

بدبخت اونیه که وقتی بهش محبت میکنی،فکر میکنه بهش محتاجی...
دیدم بله ولی کم کسی از بینمون نرفته که نخوان غوغا به پا نکنن ایشون داگرمی بود واسه ملت مون 

الان انگار ی عده دنبال جو دادن 

یه ایران بود و یه سردار سلیمانی..

مصاحبه و گزارشگرهای کل دنیا میشناختنش..

نبودِ یک پر ابهتی که هر قولی به مردم داد عملی کرد واقعا گریه آوره..

دوستان من واقعا بی تعصب میگم..سردار سلیمانی ابهت کشور بود😔