2777
2789
عنوان

ماسک موی خوب

389 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. یه راهنمایی میخوام. موهام فر و بلند هستش. هیچ وقت رنگ هم نکردم به شدت خشکه و زیرش به اندازه یک وجب شاید بیشتر آسیب دیده است که باید کات بشه یه ماسک مویی میخوام که بتونه موهامو از حالت خشک وخشنی دربیاره وقبلا تستش کرده باشید لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم و چه برندی یا مارکی رو بگیرم 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه روغن آرگانو میگن همه جا اصلش نیس

من خدم ازاستاد مادرم سفارش میکیرم میفروشم پزشک طب سنتیه خئدش و زنش درس میکنن روغن ارکاناش الان الحزایری درست میکنه عالیه تمام زبری موهام ک بادکلره بود هنه رفته نزم شده  صدوهفتادمیدادالان تخفیف داده  صد میده من سفارش میکیرم ازش میفروشم چون مادرمومیشناسه  وگرنه ب عطاریا صدوخورده ای میده مادرم شاگردشه

رنگ ولایتhaircolorist
روغن ارگان بهترین چیزیه ک میتونم پیشنهاد بدم

مرسی از راهنماییت عزیزم ولی روغن آرگان اصلشو نمیتونم پیدا کنم. یکی از دوستام میگفت اصل آرگان حداقل 300 تومن پولشه.

نرم کننده موی لدورا تو حمام ماسک موی لدورا بعد حمام من میزنم خیلی راضیم محصولاتش هم گیاهی و خوبن

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت  حتما این کارو میکنم 

کدوم شهری؟

من تهرانم البته تاالان باز دوست اشنا سفارش میکرفتم میفروختم تازه پیچ  زدم تواینستا roghansaraaa

تلکرتم کانال..

drsonatiiiiiiiiiii

من تبلیغ الکی نمیکنم اصلا برای همین زیادنمیگم ب کسی من خودم واقعاازش استفاده میکنم موهام ک دکلره داشت زبریاش تمام رفت ی دوره زدم الان ی دوره دیک گرفتم بزنم چون عالی بپد روغنای دیگه ام داره

رنگ ولایتhaircolorist

عزيزم دقيقا شرايط موهات مثل منه هرچي كه فكرشو بكني رو نجربه كردم 

شامپوي پانتن سبز با روغن طلاييش معجزه كرد رو موهاي من واقعا

نرم كننده هم پانتن بگير عين شامپوت

فقط از حمام كه مياي و موهات خيسه بدار حوله دور موهات باشه تا آبش گرفته بشه بعد كه نم داره و خشك نشده روغن رو بزن و برس كن

محشره محشررررررر

حتي از فيتو هم بهتر جواب ميده

عزيزم دقيقا شرايط موهات مثل منه هرچي كه فكرشو بكني رو نجربه كردم  شامپوي پانتن سبز با روغن طلا ...

ممنونم عزیزم 

روغن ریتون و آلوورا رو میکس کن و بزن

انقدر موها رو نرم میکنه که نگو.از ریزش مو هم جلو گیری میکنه و تقوت کننده ی مو هست و اینکه کاملا طبیعیه مطمئنی که عوارض نداره

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕