2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

85 بازدید | 14 پست

خانما تازه از خواب بیدار شدم خواب دیدم از استخوان فکم یه چیزی مثل سر پلاستیکی آنژیوکت خیلی کوچیک بود دراوردم بعد شروع شد از فکم آب روان جاری شد طوری که یه عالمه ظرف ازش پر شد آب روان و تمیز و شفافی بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا خیرتون بده 

هرکس بتونه دستای منو غیر از جدید آرین پستم گزارش بزنه اعلام کنه صلوات بفرستم برا حاجتش 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

منم یمدت خوابای عجیب میدیدم طوری ک گذشته م تو اون خواب بود چیزی ک دیروز خریده بودم و کل خواب عجیب بود

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
نمیدونم قران میخونی یا دعا زیاد میکنی اما داره میگه پاکی حرفایی که از دهنت میاد یا دعات پاکه 

من آدم مذهبی هستم راستش بیشتر سعی میکنم با کسایی که از خدا دورن حرف بزنم برگردن سمت خدا دیروز و پریروز با دو نفر رو که خیلی از زندگی و خدا ناامید شده بودن خیلی صحبت کردم طوری که بعدش کلی ازم تشکر کردن و گفتن شروع میکنن به نماز خوندن،  دیشبم خواب دیدم داشتم پیاده میرفتم کربلا توی مسیر داشتم به خدام کمک میکردم 

نمیدونم قران میخونی یا دعا زیاد میکنی اما داره میگه پاکی حرفایی که از دهنت میاد یا دعات پاکه 

همیشه سعی میکنم دیگران امیدوار کنم خودم به شدت نسبت به خدا احساس خوف و رجا دارم جز خدا به کسی امید نمی بندم 

گزارش زدم برات عزیزم ان شاءالله حاجت روا شی

ممنونم حاجتت روا عزیزم با گزارشتان می ترکه یا نه ؟؟؟

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792