2777
2789
عنوان

ازدواج

126 بازدید | 16 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر 

من شرکت بازرگانی دارم و از نظر مالی خداروشکر هیچ مشکلی ندارم 

چند وقت هست با یک آقایی آشنا شدم (به واسطه همکارانم) ایشون هم مدیر عامل هستن اما درآمدشون از من کمتره 

این آقا بسیار ابراز علاقه میکنه ولی تموم حرفاش تابلو میگه که چقدر درامد داری. چقدر خرج میکنی و من به این سوالات وسواس دارم شدیدا 

این آقا با یک خانم دیگه هم چند سالی دوست هستند و هنوز هم باهاشون در ارتباطن(این خانوم سطحش خیلی پایین تر از منه) ولی من نمیدونم در چه حد! (رابطه نزدیک داشتن یا نداشتن الله اعلم) 

از کجا بفهمم این آقا عشقش واقعیه؟ با خودم فکر میکنم کسی که چند ساله یک دختر رو اسیر کرده ولش هم نمیکنه از کجا معلوم منم به یکی دیگه نفروشه 

لطفا راهنمایی کنید تمرکز ندارم روی کارام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم بیخیالش شو 

بعضی وقتا میگم صبر کنم موقعیت های خیلی بهتری خواهم داشت چون برای تمام 30 سال کاریم برنامه دارم 

ولی این آقا تنها آدمیه که تو این چند سال زندگیم با کلی مشغله حالم رو خوب میکنه 

یعنی واقعا تردید داری که با پسری بمونی که درحال حاضر دوس دختر داره؟ واسم قابل هضم نیست!!!

از نفر سوم بودم متنفرم ولی به گفته خودش حالا دروغ یا راست. میگه رابطه با اون خانوم فقط در حد دوست و همکار  هست 

البته اون خانوم بهش گفته که بیا خواستگاریم و ایشون گفتن من اهل این کار نیستم 

بعضی وقتا میگم صبر کنم موقعیت های خیلی بهتری خواهم داشت چون برای تمام 30 سال کاریم برنامه دارم  ...

عزیزم الان چن سالته ؟

حس میکنم دختر پخته ای هستی .. واسه همین اینو بهت میگم.. اکه واقعا حس میکنی حالتو خوب میکنه..روش فکر کن و توکل کن به خدا ک اگ صلاحه بشه .. زیاد فکرتو درگیر نکن .. رو موردای دیگه هم فک کن گلم 💋

از نفر سوم بودم متنفرم ولی به گفته خودش حالا دروغ یا راست. میگه رابطه با اون خانوم فقط در حد دوست و ...

ادمی که چند سال یه دختر رو وابسته خودش میکنه و تهش میگه اهل ازدواج نیستم ادم درستی نیست وگرنه از همون اول تکلیف اون دختر رو روشن میکرد.

به نظرم با کسی باش که به خاطر درامدت نیومده باشه سمتت نه این اقا که تابلوعه دنبال پوله.

عزیزم الان چن سالته ؟ حس میکنم دختر پخته ای هستی .. واسه همین اینو بهت میگم.. اکه واقعا حس میکنی حا ...

من 30 سالمه 

خیلی حالت تردید بدی پیدا کردم 

پیام میده و بخاطر اینکه تردید دارم نمیتونم جوابش رو بدم چون کلا دوست ندارم با کسی حتی در حد دوست مجازی باشم 

رابطه باید یا به ازدواج ختم بشه یا کلا نباشه بهتره 

ادمی که چند سال یه دختر رو وابسته خودش میکنه و تهش میگه اهل ازدواج نیستم ادم درستی نیست وگرنه از همو ...

تو این چند سال همه بخاطر پول اومدن 

اول ارتباط خیلیر خوبی برقرار میکنن ولی کم کم حس میکنم ازم پول تو جیبی میخوان 

میدارم شون کنار 

من 30 سالمه  خیلی حالت تردید بدی پیدا کردم  پیام میده و بخاطر اینکه تردید دارم نمیتونم ج ...

عزیزم اگه نظر منو میخای بهت مبگم ک بیخیال شو 

چون کسی ک چن وقته با یه دختریه اخرشم بهش میگه من واسه خاستگاری و ازدواج و اینا نیستم ارزش نداره 

حرفتو قبول دارم .. اگ کسی قراره بیاد تو زندگی ادم به ازدواج ختم شه خیلی خوبه..پس صبر کن اونی ک لایقته بیاد..من با توجه ب اینایی ک گفتی حس میکنم لیاقتتو نداره .. مگر اینکه دوست داشتنشو ثابت کنه .. شمام مپباید متوجه باشی ک الکیِ یا واقعی 

اوایل اشنایی درامدتو خیلی کمتر بگو  واقعیت خودتو نگو

هرکسی سمت من میاد یا همکاره یا شریک کاریمه 

من از اینکه بگم آنقدر درآمد دارم بدم میاد

اینایی هم که میان از قبل میدونن چجوری هستم 

بگو میخوام بعد ازدواج کار نکنم درسمو ادامه بدم زندگی کنم تو اجتماع باشم ولی درامدی ندارم یا اگه دارم خیلی کمه ببین نظرش چیه؟خودتم گفتی پولکیه دیگه بعضی وقتا ادم خودش خودشو گول میزنه در ضمن بری ازدواج نیباید کسی حالتو خوب کنه خودت باید حالت خوب باشه کانال تلگرام دکتر شیری بعضی گوش نیوشاش به دردتون میخوره