2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

6513 بازدید | 219 پست

یک سال از من و چندین سال از شوهرم کوچکتره ومجرده. 

هربار میریم خونه مادرشوهرم اینا انگار این سختشه گرچه تا این میاد ما میریم، 

چندوقت پیش من و شوهرم تو اتاق بودیم و1 ظرف آجیل تو اتاق بود، اومد محکم درو کوبید و داد زد که ظرف آجیل بدید. من لب نزده بودم، از خجالت مردم وتا رفت دستشویی به شوهرم گفتم میرم خونه

اون شب شوهرم باش دعواش شد، اونم هرچی از دهنش در اومده به شوهرم گفته که زنت میاری اينجا میخوره و مال بابای منه. بابای من پیر شده و.. 

در صورتی که اون خودش یه پسر ولگرد سیگاری و عرق خوره وهمه از دستش شاکی آن. خدا شاهده به زوره شوهرم میرم خونشون

بچها خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن،ما تو عقدیم. مادرشوهرم که میخواد کلفتش بشم. خواهرشوهرم همش دخالت میکنه... 

دوساله تحمل کردم دارم دق میکنم😔😔تحمل این رفتارو نداشتم

دیگه دلم نمیخواد پا تو خونشون بذارم. 

شوهرمم انقدر حرص میخوره از دستشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به یه ورت 😒

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

زودتر عروسی بگیرید برید سر خونه زندگیتون بعد عروسی هم با خانواده شوهرتون در کمترین حد ممکن آمد و رفت کنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

تو نباید به این آدم توجهی بکنی که بخوای قهر کنی و دعوا راه بیفته این حرفارو بخواد بزنه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
همیشه بخدا اینکارو میکنم، کلا سختشه من برم، بخدا انقد محبت کردم سال اول براش تولد گرفتم

اصلا توجه نکن بهش به اون چه ربطی داره مگه خونه اونه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀