2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 58 پست

وای اسی منم دقیقا شرایط تورو دارم البته ۱۱سیکلم hcgزدم و امروز ۱۵روز بعد از تزریقه و ۲۶سیکلم.هاله کم رنگ افتاده نمیدونم تاثیر امپوله یا مثبته.درد شدید پریودی دارم انگار همین الان دارم میشم ولی مقطعیه اما شدیییید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه نمیخوام بارداربشم بچه کوچیک دارم میتونه علایم بارداری باشه اونایی که گفتم؟

والا من اولین اقدامم هست هنوز مطمئم نیستم علایمم خیلی زیاده بدنم کلا قاطی کرده ولی خانمای باردار میتونن علایمتو تائید کنن اگه ج بدن

وای اسی منم دقیقا شرایط تورو دارم البته ۱۱سیکلم hcgزدم و امروز ۱۵روز بعد از تزریقه و ۲۶سیکلم.هاله کم ...

منم   د پریودی شدید دارم از شنبه این هفته که دیگه نتونستم تحمل کنم بی بی زدم که اینم شد نتیجش الانم هی میگیره  وول میکنه

چه جالب منم ١٨ دي موعدمه يك ماهه اقدامم هنوز بيبي نزدم مال شما مباركه❤️😘

عه چه جالب شنبه انشاله با جواب قطعی میام شما نمیخوای بی بی بزنی قبل موعدت؟؟؟علایمت چیا هستن؟

منم   د پریودی شدید دارم از شنبه این هفته که دیگه نتونستم تحمل کنم بی بی زدم که اینم شد نتیجش ا ...

وای دقیقا مثل منی .شدیدتر از پریود جوری که نفسم میره نمیتونم حرف بزنم ولی دردش ۲دیقه ۳دیقس .منم اخرش شک کردم تست زدم قرار بود اینبار تا موعدم صبر کنم.منم ۲۶ سیکلمم که اکثرا ۳۱روزم

عه چه جالب شنبه انشاله با جواب قطعی میام شما نمیخوای بی بی بزنی قبل موعدت؟؟؟علایمت چیا هستن؟

دلم ميخواد بزنم

شايد فردا زدم

ميگم واستم يهو بگذره بعد بزنم 

من كمر درد ، سر درد

زير شكمم درد ميكنه

سينه هام درد ميكنه

از مرغ متنفر شدم

دلم گوشت و پنير ميخواد

ولي تهوع اصلا ندارم

نميدونم تلقين هست يا علايم واقعي..

ان شاالله قطعي باردار باشيد عزيزم😘

مليكا هستم🥰
الان سه روز از بیبی چکت گذشته اگه واقعا حامله باشی باید خطش پررنگ تر شه 

آره شنبه انشاله.البته این بی بی رو من زدمو بعد دودقیقه ولش کردم بعد یه ساعت اینجوری بود

آره شنبه انشاله.البته این بی بی رو من زدمو بعد دودقیقه ولش کردم بعد یه ساعت اینجوری بود

انشالله ک مثبت واقعیه

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز