2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن با ادرار اول صبح بزن...ولی اگ بچه باشه هر وقت بزنی مشخصه...بزار روز موعدت یا اینکه چن روز بعد موعدت گذشت بزن.....یکبار مصرفه...روژان خوبه مدیکور مثبت کاذب زیاد داره

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستین
میگن با ادرار اول صبح بزن...ولی اگ بچه باشه هر وقت بزنی مشخصه...بزار روز موعدت یا اینکه چن روز بعد م ...

روز موعد يعني جی یعنی اونروز که قرار پریود بشم، خوب من قبلش استفاده کنم چی میشه، منیی در می اید؟؟؟ 

روز موعد يعني جی یعنی اونروز که قرار پریود بشم، خوب من قبلش استفاده کنم چی میشه، منیی در می اید؟؟؟&n ...

اره‌‌‌....اونروز بهتر نشون بده حتی باید بگذره بعد بزنی...قبلش هم بزنی احتمالش هست نشون بده ولی قطعی وقابل اعتماد نیست..والا من دیگ متخصص بی بی شدم حداقل ی گونی استفاده کردم

اره‌‌‌....اونروز بهتر نشون بده حتی باید بگذره بعد بزنی...قبلش هم بزنی احتمالش هست نشون بده ولی قطعی ...

حامله شدی قشنگم؟؟؟ممنون از راهنماییت من تو اقدام اولیم هستم دعا کن حامله باشم دلم نی نی مخواد قبلش سقط داشتم کلی افسرده شدم 

حامله شدی قشنگم؟؟؟ممنون از راهنماییت من تو اقدام اولیم هستم دعا کن حامله باشم دلم نی نی مخواد قبلش س ...

منم بار اولمه.....دو ساله منتظرم ولی نمیشه

حامله شدی قشنگم؟؟؟ممنون از راهنماییت من تو اقدام اولیم هستم دعا کن حامله باشم دلم نی نی مخواد قبلش س ...

ایشالا  همین ماه ی نی نی خوشکل میاد تو دلت