2777
2789
عنوان

ترسیدن نوزاد

17352 بازدید | 26 پست

سلام نوزادم از روزی ک دنیا اومده همش تووی خواب میپره دستاشو میاره بالا سفت میکنه درحد دوثانیه باز ب حالت اولیه برمیگرده.الان دوماه و نیمشه هر هفته ای یه شب خییییلی توو خواب بدون صداو تحریک میپره امروزم توو بیداری میپرید.دیشب خیلی زیادشده بود دستاشو میاورد بالا تندتند نفس میزد. داخل نت از تشنج نوشته نگرانم تو روخدا راهنماییم کنین

نگران نباش

کاملن طبیعی

حرکت کردنشون داخل شکم باالان فرق داره

دستش تکون میده یهو میترسه چون با حرکت وقتی تو شکم بودن فرق داره  پسرمنم تا نزدیک دوماه اینجوری بود

اینجور مواقع میگن قنداق کنید تا تکون نخوره وراحت بخابه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

هیچ نوزادی اندازه نوزاد من نمیپرید دقیقه ای منم تو نت مبخوندم و گریه میکردم تشنج باشخ ولی خوب شد دکتر گفت تا ۵ ماهگی خوب میشه سیستم عصبیشون تکامل پیدا نکرده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ نوزادی اندازه نوزاد من نمیپرید دقیقه ای منم تو نت مبخوندم و گریه میکردم تشنج باشخ ولی خوب شد دکت ...

تا ۵ ماهگی میپرید نوزادتون؟ الان پسرم توو یه دیقه ۴ بار پرید.طبیعیه؟؟ دارم دق میکنم ب شوهرم میگم ببریم دکتر نمیبره. شما بچتون چطوری میپرید؟

تا ۵ ماهگی میپرید نوزادتون؟ الان پسرم توو یه دیقه ۴ بار پرید.طبیعیه؟؟ دارم دق میکنم ب شوهرم میگم ببر ...

دستا بالا میبرد سیخ میکرد میاورد پایین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

استارتر توروخدا بیا بگو نی نی خوب شد؟ دختر منم توی بیداری میپره، خیلی نگرانم

سلام عزیزم تروخدا جواب بده ببینم دخترت خوب شد؟ دخترمنم الان ۱ ماهشه همش تو خواب و بیداری میپره از استرس دارم میمیرم امروز خواستم ببرم نوار مغز بگیرن ترسیدم

سلام عزیزم تروخدا جواب بده ببینم دخترت خوب شد؟ دخترمنم الان ۱ ماهشه همش تو خواب و بیداری میپره از اس ...

سلام عزیزم ،اره خدارو شکر خوب شد ،مشخص شد ریفلاکس داره و واسه اون میپرید، شوهرم نذاشت ببرم نوار مغز ،دکتر اطفال دارو داد خوب شد ،درکت میکنم من هر شب تا صبح کارم گریه بود و گشتن توی سایتهای ایرانی و خارجی ،نی نی شما هم ۱۰۰ درصد ریفلاکس داره، توروخدا اذیتش نکن نوار مغز نمیخواد، خوب میشه یکی دو ماه دیگه

سلام عزیزم ،اره خدارو شکر خوب شد ،مشخص شد ریفلاکس داره و واسه اون میپرید، شوهرم نذاشت ببرم نوار مغز ...

ممنون که جواب دادی گلم آره اتفاقا رفلاکس شدیدم داره جوری که جرات ندا م رو زمین بزارمش از دماغ و دهنش شیر میزنه بیرون

ممنون که جواب دادی گلم آره اتفاقا رفلاکس شدیدم داره جوری که جرات ندا م رو زمین بزارمش از دماغ و دهنش ...

ای جااانم خوب میشه نگران نباش، فقط خواهرانه بهت میگم نی نی رو اذیت نکن ،بخدا چیزیش نیس ،ریفلاکسش هم به زودی برطرف میشه

ای جااانم خوب میشه نگران نباش، فقط خواهرانه بهت میگم نی نی رو اذیت نکن ،بخدا چیزیش نیس ،ریفلاکسش هم ...

ممنونم بابت دلگرمیت خیلی حالم بده تروخدا دعام کن دخترم فقط ۲۶ روزشه بدجوری سرما خورده انقدر گریه کردم که کلا شیرم خشک شده دارم میبرمش دکتر الان

ممنونم بابت دلگرمیت خیلی حالم بده تروخدا دعام کن دخترم فقط ۲۶ روزشه بدجوری سرما خورده انقدر گریه کرد ...

عزیز دلم بسپار به شش ماهه کربلا آقا علی اصغر ،میدونم سخته ولی ما مامانا باید قوی باشیم همش به خودت بگو یه سرماخوردگی ساده س و قرار نیست اتفاق خاصی بیفته ،این روزا هم میگذره و چشم به هم بزنی نی نی بزرگ میشه ، فقط خواهرانه توصیه میکنم تا میتونی شیر بده،باور کن خوب شیر بخوره دو روزه خوب میشه ،منم بچم کرونا گرفته بود و خیلی اذیت شد منم همش گریه میکردم ولی گذشت اون روزا ،الان یه نگرانی دیگه از بابت بچم دارم دعا کن این مرحله هم به خوبی و سلامتی پشت سر بذاریم، خیلی غصه دارم

عزیز دلم بسپار به شش ماهه کربلا آقا علی اصغر ،میدونم سخته ولی ما مامانا باید قوی باشیم همش به خودت ب ...

ممنونم عزیزم انشالله بچت هر مشکلی داره حل بشه واقعا مادر بودن خیلی سخته خیلی خدا خودش کمکمون کنه