2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار رک بهش بگو عزیزم اگه اینقدر خوب بود چرا جدا شدی ؟الانم طوری نیس میتونی بری سراغ ایشون ولی اگه من انتخابتم ن مقلیسه ام کن ن ازون تعریف کن من همینم ک هستم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

بگو راهتو بکش وبرو با همون ازدواج کن .. همچین آدمی ارزش حرص خوردن نداره زندگیتو حروم نکن خواهر مگه قحطی شوهر اومده 

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

هرچی که بود الان دیگه نیست

چرا باید انتخابهای گذشته ادمها برامون تعریف بشه . بعضی وقتها به واسطه چندتا مرد عقده ای کسانی برامون مطرح میشن که اگر تنها بودیم هیچوقت نمیدیدم و نمیشناختیم

بعضی ادما اینجورین.. مام یه زنی بود از شوهرش طلاق گرفته بود پیش شوهر جدیدش میگفت شوهر سابقم با اخلاق بود کاری بود تعریفشو میداد میگفت جدا شدیم چون فقط همو نمیخاستیم ولا مرد خوبی بود یروز ازش پرسیدم گفت چون اگه هی بگم بد بود اینجور بود فردا هررفتار بخاد میکنه میگه ازاون که بدتر نیستم ...و هی میکوبه تو سرم تو برا همون خوب بودی که فلان بودو ولیاقتت اون بودو اینا

جاوید عشق مامان

شما دکترا هم بگیری یک چیز دیگه میگه 

شما هم بگو یک خواستگار داشتم در حد جدی 

این جور بود اون جور بود

بعدم این به دردت نمی خوره بیشتر دقت کن 

تا اخررررر می خواد هی مقایست کنه

الان ک‌نامزدید باید بهترین و رمانتیک ترین روزهای زندگیتون باشه اینجوریه 

خدا بعد ازدواجتو بخیر کنه

اصلا سرسری نگییر حتمااااا برو مشاور و اگه دیدی درست نمیشه حتما جدا شو

چجوری میتونی با آدمی‌زندگی کنی ک‌تو قلبش و ذهنش با یکی‌دیگ زندگی میکنه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !