2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه ...چرا پس ..ببین برو سونو بده خودتو راحت کن.سوند حاملگی بده

بی بی منفی میزنه ازمایش مشکوک دیگه ناامید شدم😔میرم شنبه ازمایش میدم خودمو راحت میکنم

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
بی بی منفی میزنه ازمایش مشکوک دیگه ناامید شدم😔میرم شنبه ازمایش میدم خودمو راحت میکنم

ببین ازمایش هم بعضی وقتا ادا در میاره.اما سونو کامل میفهمی .من خودم آذر اقدام کردم خیلی علائم داشتم گفتم حتما هستم چنبار بی بی زدم منفی فقط یبار هاله افتاد اونم با تاخیر ازمایشم دادم منفی شد نا امید شدم ولی برای اینکه باز مطمئن شم رفتم سونو گفت اصلا ساک حاملگی نیست و حاملگی رخ نداده

ببین ازمایش هم بعضی وقتا ادا در میاره.اما سونو کامل میفهمی .من خودم آذر اقدام کردم خیلی علائم داشتم ...

یعنی برم دکتر زنان معاینه میکنه😒

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘

منم دیروز بی بیم منفی شد و بعد یساعت هاله انداخت ۴روز ازموعدم گذشت با امروز

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
یعنی برم دکتر زنان معاینه میکنه😒

اگر ازمایش دادی مشکوک بوده باز برو بده .اما ازمایشم ندادی برو خودت یه سونو گرافی بگو میخوام سونو حاملگی انجام بدن .نیاز نیست بری دکتر

احتمال خیلی زیاد بارداری

هرچی خدا بخواد😣ممنون

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜