2777
2789
عنوان

آمنیوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
بععععله باهوش سالم الحمدلله خدا راشکر فقط برای من سر درد موند از اون گریه ها و بی قراریا 

منم همش گریه میکنم و همش میگم کاش اصلا ازدواج نکرده بودم که اصلا بخوام بچه دار شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم‌

من حدودا سه ماه پیش انجام دادم...خیلی خوب درکت میکنم...ان تی نی نی من بالا بود ۳.۴ ریسک سندروم دان هم ۱به ۵۷اما خداروووشکر سالم سالمه...ایناهمش آمارو تحتمالاته...برو تاپیک همه چیز درمورد آمینوسنتز رو ببین ۹۵درصد مامانایی که این مشکل و داشتن بچشون سالم سالم بوده...توام نگران نباش و بخدا توکل کن

اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی نمونه رو گرفتن تا سه روز نباید دست به سیاه و سفید بزنی..هیچ کاری نکن...فقط برای دست شویی رفتن ا ...

اینجوری هم نیست من انجام دادم کارای خونمم کم و بیش میکردم

اللهم عجل لولیک الفرج
منم همش گریه میکنم و همش میگم کاش اصلا ازدواج نکرده بودم که اصلا بخوام بچه دار شم

این حرفا چیه الکی گریه نکن من انقد جیغ میزدم یادم میفته عصبی میشم بچه ت سالمه نگران نباش سونو رفتی اونجا چی گفت 

خیلی شرایط سختیه    

نه ریلکس باش...اتفاقا این نمونه سلامتی همه ی قسمت‌های بدن بچه رو نشون میده نگران نباش...دکترا همه چیز رو بزرگ میکنن...من همون موقع که آزمایش رو انجام دادم یک خانمی رو دیدم که گفت ،دکتر بهش گفته بود انجام بده ولی انجام نداده..بچه ش هم مشکلی نداشته