2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

148 بازدید | 27 پست

خانمایی که ماشین ظرفشویی دارید لطفا اسمش و مشخصاتش بگید وبگید چه مدت استفاده میکنید. آیا راضی هستید؟ 

من میخام بخرم ولی فروشنده میگفت سری 9 به بالا بخر کسی دلیلش میدونه؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال دیگم اینکه ظرفایی که میذاریم داخلش اگه یه روز بمونه تا ماشین پر بشه بعد بزنیم بشوره خشک نمیشه غذاهای مونده بهش و ماشین تمیز میکنه؟ نمیخوام اگه به کار نمیاد بگیرم

سری ۸بوش آلمان خریدم سه سال پیش،۱۲+۱نفره،بسیاااار راضی ام

قیمتش نمیدونی؟ 

من ۷ ساله بکو دارم واقعا عصای دستمه و راضیم

چند نفره؟ 

من اون موقع۴۵۰۰خریدم،چند ماهه پیش دیدم  شده ۱۲_۱۳تومن

اره قیمتا شدید بالا رفته

یه سوال دیگم اینکه ظرفایی که میذاریم داخلش اگه یه روز بمونه تا ماشین پر بشه بعد بزنیم بشوره خشک نمیش ...

ماشینم برای اینکه عمرش زیاد بشه هرروز باید روشن کنی،پر نشد تو یه طبقه بین همرو بزار رو یک دوم،من یه روز درمیون پر میشه کاملا هم تمیز میشه

یه سوال دیگم اینکه ظرفایی که میذاریم داخلش اگه یه روز بمونه تا ماشین پر بشه بعد بزنیم بشوره خشک نمیش ...

من وقتی اینجوری بشه میذارم رو حالت شستن ظروف مانده در ماشین ک عملکرد آخرش میشه ک مخصوص شستن قابلمه ها هم هست کاملاااا تمیز میشن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

ماشینم برای اینکه عمرش زیاد بشه هرروز باید روشن کنی،پر نشد تو یه طبقه بین همرو بزار رو یک دوم،من یه ...

مرسی دوستم

کسی سامسونگ یا الجی نداره؟ 

ماشین ظرفشویی فقط بوش آلمان از هر کی هم بپرسی همین و بهت میگه،هم میسوزه هم زئولیته خشک میکنه،بقیه اشون هم خوبه اما به پای بوش نمیرسه