2777
2789

از ۴۰ _ ۵۰ روزگی😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین روزا شروع میشه😊

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
خب بچه من الان ۴۲روزشه    

صبر کن.هی خنده ها و واکنشاش بیشتر میشه😍😍تا دو ماهگی دیگه کامل نگات میکنه و میخنده😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
صبر کن.هی خنده ها و واکنشاش بیشتر میشه😍😍تا دو ماهگی دیگه کامل نگات میکنه و میخنده😍😍

واای خدااا

خییلی دوست دارم بخنده

من از بچگی عاااشق چال لپ داشتم یعنی میمردم برا کسایی که چال لپ دارن وقتی زایمان کردم خیییلی بی حال بودم خون زیادی رفته بود ازم وقتی دخترمو دیدم چند لحظه نگاش کردم دیدم طرف راستش چال عمیییق میفته اون لحظه واقعا دردا و سختیای زایمانو فراموش کردم الانم روزشماری میکنم بخنده چال لپشو هر لحظه ببینم  

😆😆😆
واای خدااا خییلی دوست دارم بخنده من از بچگی عاااشق چال لپ داشتم یعنی میمردم برا کسایی که چال لپ دا ...

وای عزیز دلممم😍😍😍چه حس نااابی😍😍😍

اره منم خیلی خوشم میاد چالِ لپ😍😍😍

خدا خفظش کنه کوچولوی خوشگلت رو♥♥♥

دختر من الان ۵ ماهشه،دیگ تقریبا وسطای ۴ ماه با صدا میخندن

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍