2777
2789
عنوان

چهلمش برم؟؟

273 بازدید | 16 پست

خاله ی شوهرم یک هفته بعد از زایمان من فوت کرد البته سالها بود قهر بودند و خاله ی نزدیکی نبودا.اونوقت من چون تازه زایمان کرده بودم کسی توقع نداشت برم الان برای مراسم چهلمش باید برم؟با توجه به الودگی و مریضی ها و اینکه نگهداشتن بچه یک ماه و نیمه تو اون شرایطم راحت نیست...نمیدونم باید برم یا نه توقع دارند برم یا نه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

اگه میتونی و شرایطت اجازه میده برو

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه سوالای عجیبی ذهنتو مشغول کرده!!! یه مراسم چهلمه و دو ساعت بیشتر طول نمیکشه میتونی بچتو بدی کسی ...

منم خیلی ناراحت میشم،وقتی یکی تاپیک میزنه بعد به خواننده هاش احترام نمیزاره،میزاره میره،

نمیدونم من اینجوریم یابقیم بهشون برمیخوره؟

واجب کفاییه

همسرت بره کفایت میکنه  

من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
منم خیلی ناراحت میشم،وقتی یکی تاپیک میزنه بعد به خواننده هاش احترام نمیزاره،میزاره میره، نمیدونم من ...

والله من گاهی دو ساعت پای تاپیکم میشینم مشتری نمیاد. بعد گاهی تا پیک میزنم دو دقیقه بلند میشم میبینم کلی بازدید کننده داشته اومدن نظر دادن ورفتند  

منم خیلی ناراحت میشم،وقتی یکی تاپیک میزنه بعد به خواننده هاش احترام نمیزاره،میزاره میره، نمیدونم من ...

لابد گوشیش زنگ خورده و یا کاری پیش اومده واسش

نه طبیعیه.شبیه اینه یکیو صدا بزنی وقتی بگه بله روتو اونطرف کنی

والله من گاهی دو ساعت پای تاپیکم میشینم مشتری نمیاد. بعد گاهی تا پیک میزنم دو دقیقه بلند میشم میبینم ...

منظورم کسانی هستندکه دقیقا بعدتاپیک زدن میزارن میرن،

مثل مهمون دعوت کردنه،مهمون دعوت کنی خونت،به ابزاری بری بیرون،لای درو باز بزاری که مهمون خودش بره توخونه؟

زشت نیست به نظرتون؟

چه سوالای عجیبی ذهنتو مشغول کرده!!! یه مراسم چهلمه و دو ساعت بیشتر طول نمیکشه میتونی بچتو بدی کسی ...

عزیزم کسی رو ندارم این جور چیزا رو بتونم ازش بپرسم واقعا هم نمیدونم صاحب عزا توقع داره منم برم یا نه مثل خواهر نداشتم از بچه های نینی سایت کمک خواستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منظورم کسانی هستندکه دقیقا بعدتاپیک زدن میزارن میرن، مثل مهمون دعوت کردنه،مهمون دعوت کنی خونت،به اب ...

عزیزم تاپیک گفت و گو که نزدم. تاپیک زدم سوال پرسیدم گذاشتم رفتم که اگر کسی لطف کرد جواب داد بعد بیام بخونم.بچه کوچیچک دارم نه وقت میکنم نه دوست دارم خیلی گوشی دست بگیرم.به هر حال ممنون که وقت گزاشتی اومدی تاپیکم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم کسی رو ندارم این جور چیزا رو بتونم ازش بپرسم واقعا هم نمیدونم صاحب عزا توقع داره منم برم یا نه ...

ببخشید منظور بدی نداشتم

ولی ب نظرم شرکت تو عذا داری یه نوع احترامه

یه یه ساعتی برو و سریع برگرد.هم یه منت گذاشتی و جلو دهن بقیه رو هم میبندی