خاله ی شوهرم یک هفته بعد از زایمان من فوت کرد البته سالها بود قهر بودند و خاله ی نزدیکی نبودا.اونوقت من چون تازه زایمان کرده بودم کسی توقع نداشت برم الان برای مراسم چهلمش باید برم؟با توجه به الودگی و مریضی ها و اینکه نگهداشتن بچه یک ماه و نیمه تو اون شرایطم راحت نیست...نمیدونم باید برم یا نه توقع دارند برم یا نه
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
من داییم ازدنیارفت با اینکه خیلی دوستش داشتم پسرم 1ماهونیم بود رفتم روز اول یه ساعت بودم برگشتم دیگه هم نرفتم چون خیلی سروصدا بود بچه هم یه بندگریه کرد
من رمز خوشبختی واقعی را چشیده ام، باید حال را دریابی، نه اینکه همیشه افسوس گذشته را بخوری و فکر آینده باشی. باید قدر لحظاتی را که در اختیار داری بدانی( جروشا ابوت )
منظورم کسانی هستندکه دقیقا بعدتاپیک زدن میزارن میرن، مثل مهمون دعوت کردنه،مهمون دعوت کنی خونت،به اب ...
عزیزم تاپیک گفت و گو که نزدم. تاپیک زدم سوال پرسیدم گذاشتم رفتم که اگر کسی لطف کرد جواب داد بعد بیام بخونم.بچه کوچیچک دارم نه وقت میکنم نه دوست دارم خیلی گوشی دست بگیرم.به هر حال ممنون که وقت گزاشتی اومدی تاپیکم