2777
2789
عنوان

شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 42 پست
یعنی کلا دلم سوخت  آتیش گرفتم خودشم قسم خورد گف من باواون دختره رابطه ندارم ولی بخاطر کار تو ...

به هرحال طرز حرف زدنش با تو خیلی بده.یه ذره احترام بذاره بد نیس

پسرم❤دنیامه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه گفت با مخالفت شدید خانواده باهاش ازدواج کرده!! خانوادش طردش نکردن که خودش انتخابش پسره بوده ...

اره بنظرم باید صبر می‌کرد تلاش میکرد راضیشون کنه 

یا بفهمه دلیل مخالتفتشون چیه

حالا چیکار کنم شب اونجور برخورد کرد صبح گف‌بیا پیشم دراز بکش 

ی حسی بهم‌میگه از لجش گف یکی رو دوس دارم(چون بهم گف من باکسی دوست نیستم اگه بودم خودت میدونی از کسب نمیترسم میگفتم)

یه حسی میگه نه راست گفته چون حتی وقتی کنارشم مث قبل ها بغلم‌نمیکنه انگار مجسمه اس صاف دراز میکشه نهایتش دستشو دراز میکنه زیر سرم 

انقد گریه کردم چشام داره میسوزه

شبم تاصبح نخوابیدم

حالا نمیدونم چیکار کنم😢😢😢

نه دیگه گفت با مخالفت شدید خانواده باهاش ازدواج کرده!! خانوادش طردش نکردن که خودش انتخابش پسره بوده ...

اوایل ازدواجمون خوب بودن باهم 

اونا ب این احترام‌میزاشتن شوهرم به اونا 

ولی بعد خونوادم گفتن باید جوری ک مامیگیم زندگی کنید جایی که ما میگیم بیاید بریم و این چیزا...بعد دعوا شد

۲۲

خانوادت چطور تونستن پشت یه دختر ۲۲ ساله رو اینطور خالی کنن و بفرستنش تو دهن همچین گرگی😩😩😩 چطوری شب راحت میتونن بخوابن 

البته بگمااااا اکثر خانواده ها همینن تا ببینن بچه شون نظرش مخالف نظرشونه فورا تردش میکنن 

مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم
خانوادت چطور تونستن پشت یه دختر ۲۲ ساله رو اینطور خالی کنن و بفرستنش تو دهن همچین گرگی😩😩😩 چطوری ش ...

غرورشونو ترجیح دادن اونا

درضمن نزدیک۳ساله ازدواج کردم ولی ۱سالو نیمه قطع رابطه کردیم😭😢😢😢

اوایل ازدواجمون خوب بودن باهم  اونا ب این احترام‌میزاشتن شوهرم به اونا  ولی بعد خونوادم ...

خانوادت دیو سه سر هم باشن ازین آدمی که اسمشو شوهر گذاشتی بهترن.من این اشتباهو کردم مث سگ پشیمونم.تو الان فقط وابسنه ای بهش و چشت کور شده.برو پیش مشاوره.هر چه سریعتر

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

این که خانوادتون کار اشتباهی کردم پشت شما رو خالی کردن صد در صد کار اشتباهیه، اما اشتباه شمام کم نبوده و رسماً خانواده رو فروختید. 

الانم از دوست داشتن زیاد داری اشتباهات شوهرتو گردن خانوادت می‌ندازی وگرنه ایشون کارشون توجیهی نداره و کم کم پررو تر هم میشن با این همه کوتاه اومدن شما 

من فقط پیشنهاد میکنم فعلا اصلا به فکر بچه دار شدن نباش تا یکم سن بره بالا و چشمات بازتر بشه