2777
2789
عنوان

شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 42 پست
چجوری بین خانوادتون و پسر پسرو انتخاب میکنین من از عشق بمیرمم این کارو نمیکنم هرچند عشقی کلا وجود ن ...

وقتی خانواده اونجور ک باید نیس اینجوری میشه وگرنه مطمعن باش اگه خانواده اوناهم خیییلی خوب بود اونا میگفتن خانواده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با گوشی مادرشوهرم دختره رو فالو کردم اونم رفته به شوهرم گفته شوهرم شب داد و بیداد ک چرا اینکارو میکنی

من بهت گفتم چیزی بین ما نیست ولی تو انگولک میکنی

گفتم فقط میخواستم پیجشو ببینم

بعد دیدم رفت دایرکت و پیامای دختره رو پاک‌کرد دوباره از فالوراش پیداکرد پیام داد بهش و پرسید کی اون پیج تورو فالو کرده و این چیزا

بعدش بامن دعوا کرد گفتم علی من واقعا دوست داشتم تو بهم خیانت کردی 

خوتو بزار جای من فک کن تو الی هستی منم علی تو منو دوس داری گف خب این وسطم ت یکی دیگه رو دوسش داری تکلیف چیه؟

گفتم تو یکی دیگخ رو دوس داری گفت اره 

ب نظر من نباید جلو خونوادت وامیستادی

منم با دوست پسرم عقد کردم اما شب صورت نوشتن محکم وایسادم پشت بابام و گفتم هرچی بابام بگه

ب نظر من الان باد برگردی و کم کم رابطتو با خونواده خودت درست کنی درمورد خیانت متاسفانه خیلی سخته مخصوصا که چندبار تکرار شده.ب نظرم برید مشاوره و همسرتو تهدید کن که ترکش میکنی تا راضی بشه و پشیمون بشه.

ببرش مشاوره

وقتی بار اول فهمیدی خیانت کرده باید کاملا باهاش جدی برخورد میکردی

نمیدونم واقعا مشکل از خانوادت بوده یا از انتخاب خودت از یه طرف من اعتقاد دارم خانواده تحت هیچ شرایط ...

میره میاد میگه باعث این کار من خونواده تو هستن

وقتی پشتت باشن و بتونیم یه زندگی مستقل داشته باشیم من گوه میخورم از این غلطا میکنم

میره میاد میگه باعث این کار من خونواده تو هستن وقتی پشتت باشن و بتونیم یه زندگی مستقل داشته باشیم م ...

ببخش اسی جان ولی چه آدم مزخرفی یعنی چی پشتمون باشن یعنی این آدم اینقد بی عرض است که حتی نمیتونه یه زندگی مستقل برای خودش راه بندازه و چشمش به دست اینو اونه

مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم
میره میاد میگه باعث این کار من خونواده تو هستن وقتی پشتت باشن و بتونیم یه زندگی مستقل داشته باشیم م ...

خیانت توجیهی نداره

این چه حرفیه میزنه.لابد تو پیشش از خونوادت بد گفتی که واونم روش باز شده و انداخته تقصیر خونوادت

این چه توجیه مسخره ایه !!!

حالا که اینطوریه بنداز برو خونه مامانت.بزار بیاد دنبالت.نباید اینقدر بد عادتش کنی که فکر کنه هر بلایی سر تو میاره توام همیشه باهاشی

من فکر میکنم خودت خراب کردی و خیلی بهش رو دادی

توجیه بیخود میکنه اصلا ربطی نداره بنظرم،اونی که باید شاکی باشه شما یی چون از خونواده ات جدا شدی نه اون

خدای من.چه بی چشم و رو.چقدر پررو.عوضی میگه آره

یعنی کلا دلم سوخت 

آتیش گرفتم

خودشم قسم خورد گف من باواون دختره رابطه ندارم ولی بخاطر کار تو باهاش دوست میشم قشمش دادم بعد گف دوست نمیشم خیالت راحت ولی توهم انگولک نکن بیاازخودم بپرس بگم

حس میکنم از سر عصبانیت و لج گفته یکی دیگه رو دوس دارم

ولی نمیدونم چیکار کنم دارم اتیش میگیرم