2777
2789

نوزاد من خیلی اروم بود بطوری که اطرافیان میگفتن نگه نوزاد تو خونه نیس چرا هیچوقت صدا گریه نمیاد تا اینکه بیست و هشت روزگی بعد تحقیق بردم پیش فوق تخصص جراح اورولوژی نوزادان برا ختنه بچه خواب بود امپول بیحسی زدن ترسیده بود و این ترس همچنان تا الان که نزدیک سه ماهشه همراشه مامانا قبل واکسن ختنه نمونه گیری خون حتما دلبندتون بیدار کنید بعد ختنه گریه هابی شبانه شروع شد هیچی ارومش نمیکرد باید میذاشتیم تو پتو تاب میدادیم باز بیدار میشد جیغ میزد تا صبح هرچی هم دکتر بردم گفت طوریش نیس تا چهارماه باید صبرکنی

و کاملا هم حرفشون درست بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترش انواع قطره ها از کولیک ایز و کولیک اید و استامینوفن و پدی لاکت و شربت گریپ میکسچر کولیک میکسچر و بی بی سد تجویز کرد کاملا بیفایده بوداما کارهایی که من انجام دادم تا دلبرکم کمتر ادیت شه این بود که اول ارامش خودمو حفظ کردم دیگه مثل قبل همراش گریه نمیکردم به جاش شعر میخوندم و لالایی طوری بغل میکردم که شکمش رو شکم خودم باشه یا اگه خیلی بی تابی میکرد سوار ماشینش میکردیم پسر من هم شیرخشک میخوره هم شیر خودم من کلا تغذیم رو محدود کردم میوه سبزیجات حبوبات تخم مرغ و لبنیات قهوه رو کلا حذف کردم اشتباهم این بود خودم عرق نعناع میخوردم و اصلا به پسرم نمیساخت و بدتر شدبعد تغذیه خودم به تجربه یک دوست براش گهواره ننو درست کردم و هرشب یک ق چ جوشانده زیره ونبات دادم بعد ده روز پسر هفتاد روزه من کلا کولیکش درمان شده و جز ویتامین اد و شیر چیزی نمیخوره و دوباره اروم شده و شبها راحت میخوابه فقط زمان شیر پامیشه روزای سختی بود و من بابیتجربگی سختتر کردمش