2777
2789
عنوان

احتمال بارداری با پرده بکارت

2069 بازدید | 28 پست

سلام

من حدود یه ماهه نامزاد کردم بعد نامزادی با نامزادم یه رابطه سطحی داشتم الت وارد واژنم نشده پردم سالمه فقط با هم تماس داشتن و نامزادم آبشو روی واژنم ریخته البته خیلی زود پاک کردیم من خیلی استرس دارم همیشه الان هم سه چهار روز از زمان پریودیم گذشته دیشب سردرد داشتم امروز رفتم دکتر میگه علائم بارداری یا ظعف معده داری من خیلی میترسم احتمال داره باردار باشم ؟؟

احتمال داره چون رحم قابلیت جذب داره ولی احتمالش کمه خیلییی کم

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی بچتون تو عروسیتون حضور داره عالیه😍😍😍

یکی از فانتزیای من اینه😂😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
صد در صد حامله ای. یعنی ی ی درصدم شک نکن😒

البته اگه سر کاری نباشه 

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

اره امکانش هس ب ما تو کلاس گفتن اب مرد میتونه تو فضای باز تا سه روز تکون بخوره و خودشو ب رحم برسونه 

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم