2789
عنوان

عفونت واژن

128 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من هر چند وقت دچار عفونت میشم میرم دکتر مترونیدازول میده با کرم واژینال خوب میشم دوباره  بعد چند ماه خود به خود بر میگرده الان میشه خودم دکتر نرم قرص و کرم و خودم بخرم استفاده کنم؟؟ ترشحات سفید دارم خسته شدم از این عفونت 😩😩

آره عزیزم میشه  بعدش بخور عنبر نسارا بده و توی تشت آب و جوش شیرین بشین دیگه عفونت نمیگیری

خدایا! با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکن…  متاهل و متعهد عاشق همسرم هستم❤h

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی میگه بشین یکی میگه نشین چیکار کنم

عفونت قارچی با سرکه صدبرابر میشه. اینکارو نکن. فقط لباس زیر نپوش. با دامن باش و عنبرنسا دود بده‌ . خوب خوب میشی تضمینی.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

من عفونت نداشتم اگرم داشتم خیلییی کم بود. رفتم دکتر زنان برا پرده بکارتم گفت عفونت داری بهم قرص مترامیدازول داد . چهارتاش خوردم عفونت شدید گرفتم . دیگه نخوردم . تو جوش شیرین و آبگرم نشستم خوب شدم

کاربر قدیمی هستم.   
عنبرنسا برای عفونت باکتریایی خوبه؟

عنبرنسا برای هر نوع عفونتی خوبه. حتی عفونت گوش و دندون و ریه.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

بررسی ژل بهداشتی بانوان | لزوم استفاده از ژل بهداشتی بانوان

قبل از این که سراغ ژل بهداشتی بانوان برویم، بهتر است اصول بهداشت فردی را بشناسیم. بیشتر مردم تصور می کنند، بهداشت شخصی فقط مسواک زدن، استفاده از نخ دندان، حمام کردن و کارهایی از این قبیل است. این افراد، فقط زمانی به فکر مراقبت های مخصوص ناحیه ی تناسلی خود می افتند که دچار عفونت شده باشند.در این مقاله به بررسی لزوم استفاده از ژل بانوان میپردازیم.

مطالعه ادامه مقاله👇👇👇👇

https://drluxe.ir/what-is-intimate-gel/