2777
2789

الان داشتیم بحث شو میکردیم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاااا منم ببر

دیر اومدی تموم شد 😐

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
فاطمه محمد كيه. ديگه

دیشب تاپیک زده  بود واسه دوس پسرش که قهرن باهم سوپرتیزی تولد میخواد بگیره از اونورم ی پسری اومد تو تاپیک که فاطمه گفت همون دوس پسرشه پسر هم همش میزد زیرش.اسکولمون کردن

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
دیشب تاپیک زده  بود واسه دوس پسرش که قهرن باهم سوپرتیزی تولد میخواد بگیره از اونورم ی پسری اومد ...

اره واقعا دقیقا یاد خودم افتادم که تو ۱۷,۱۸ سالگی چجوری یکی و سرکار میذاشتم نگو خیلی تابلو بوده😂😂😂

خوب چی میگفتید همون محمد بودحالا چیشد بالخره

نه بابا کسی نفهمید هیچی دیگه زدن تایپیک و ترکوندن

قبلنا درد دل ممدا رو فقط فاطیا میفهمیدن. 

چی شد که به اینجا رسیدن مردم😑😅

فکر کنم تاپیکای این مدلی همش سرکاریه و واسه جلب توجه دست به هر موضوعی میزنن

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو