2789
عنوان

همسرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 57 پست
منم خونه خودمون سرده  اومدیم خونه مادرم اینا چون من سرماخوردم گفتم دوسه روز اینجا باشم بهتر بش ...

شوی مثل من من باردار بودم ساختمون سم زدن خیلی بد، از ترس رفتیم یک هفته خونه مامانم، اینقدر بیشعور بود ک ذات واقعی‌ این ادمو دیدم، بگو تو برو خونه بمون تنه نزار خونه رو شب ها 

داماد جون ب جون کنی نکبتن

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

عزیزم😔😔 خب باهاش صحبت کن

منم چند روز پیش سرما خوردم و دیدم شوهرم زیاد به کارای خونه نمیرسه! یه کم کمک میداد، واسه من آبمیوه گرفت و ظرفا رو شست روز اول ولی بعدش دیدم نه...منم کلی باهاش حرف زدم گفتم هردومون شریکیم تو این زندگی و... خلاصه یه کلاس درس حسابی براش گذاشتم😄 دیگه آخرش معذرت‌خواهی کرد گفت حق با توئه من کم گذاشتم جبران میکنم 

ببین عزیزم خودت باید مردت رو بار بیاری! شما رو نمیدونم ولی من تازه ازدواج کردم و میبینم که شوهرم تو خانواده‌ای بزرگ شده که مادرش همه کارا رو میکنه! خب توقعی هم نمیشه داشت

خودت باید طوری رفتار کنی که اون بفهمه باید چیکار کنه! 

من از همون اول به شوهرم گفتم لباساش و وسایلش پای خودشه که جمع کنه و بشوره و... و در ضمن باید تو کارای خونه کمکم بده

اوایل سختش بود الان که چهار پنج ماه گذشته خیلی بهتره!

تو هم به خودت برس ، بذار خونه بهم ریخته باشه، ازش بخواه که کمک بده، قرار نیست همیشه همه‌چیز شیک و مرتب باشه! ولی اصلا غر نزن و بداخلاقی نکن! 

بخند، همین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها به این دلایل ترسناک بچه نیارم اشکال داره؟ من روحیم خیلی حساسه میخوام یه یاددداشت از شوهرم بگیرم که اگه تو کارهاش کمکم میکنی و درکم میکنی بچه بیارم...

اسی عزیز حق کاملا بل توئه مردا موجودات غیر قابل درکی میشن گاهی

Nothing special...
شوی مثل من من باردار بودم ساختمون سم زدن خیلی بد، از ترس رفتیم یک هفته خونه مامانم، اینقدر بیشعور بو ...

خیلی از حرفش ناراحت شدم اخه مامانم وبابام اینقدر قربون صدقش میرن اینقدر نمک نشناس هست 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید
عزیزم😔😔 خب باهاش صحبت کن منم چند روز پیش سرما خوردم و دیدم شوهرم زیاد به کارای خونه نمیرسه! یه کم ...

فایده ندا ه گلم الان چند ساله دارم ت گوشش میخ نم چند ساعت خوبه باز 

همون میشه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

وقتی از سرکار میآد باید خودم آرایش کرده مرتب دخترم مرتب خونه تمیز شام هم آماده.بعد ایراد هم میگیره محض خدا چند دقیقه نمیگیرتش که من ظرف شام بشورم آشپزخونه مرتب کنم که نخوام آخر شب که دخترم خوابید بعد پاشم کار کنم.صبح تا شب میشورم میسابم یبار نگفته دستت درد نکنه

خیلی از حرفش ناراحت شدم اخه مامانم وبابام اینقدر قربون صدقش میرن اینقدر نمک نشناس هست  

دلت خوشه مامانم من اینقدر ه ای اینو داره ک بابام و داداشم بدشون میاد خودم گاهی حالم بهم میخوره 

وقتی دیدم اینجوریه حساب کار دستم اومد، گفتم ها چیه بخور بخاب راه انداختی پاشو برو برام میوه بگیر و... من زنتم اینم بچه تو شکمته بابام قرار نیس خرج بده

گفت اینجا هست دیگه بخور گفتم نخیر مجبورش کردم   کردم ک گفت بیا بریم خونه خودمون اونجا بهتره، فقط بلدن بخورن و دور ار جونت هار تر بشن

عزیزم😔😔 خب باهاش صحبت کن منم چند روز پیش سرما خوردم و دیدم شوهرم زیاد به کارای خونه نمیرسه! یه کم ...

به نظرم مرد باید ذاتا خودش خوب باشه 

من اینقدر با شوهرم حرف میزنم کو گوش شنوا 

شوی مثل من من باردار بودم ساختمون سم زدن خیلی بد، از ترس رفتیم یک هفته خونه مامانم، اینقدر بیشعور بو ...

عزیزم مردا ازغر زدن متنفرن هرمردی یه قلقی داره قلقشوبگیر همونجوری باهاش برخورد کن.

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
دلت خوشه مامانم من اینقدر ه ای اینو داره ک بابام و داداشم بدشون میاد خودم گاهی حالم بهم میخوره  ...

شما دقیقا انگار منی 

اخه دقیقا شوهر منم همینطوره 

امروز داره بلند بلند اول صبحی حرف میزنه میگم اروم باش بقیه خوابن اینجا خونه خودمون نیست که 

میگه من چطور خوابم بقیه حرف میزنن 

میگم زشته خونه خودشونه من گه نمیتونم بگم حرف نزن مشکل داری پاشو برو خونه میگه این چند روزم به خاطر تو موندم گفتم دستت دردنکنه عوض دستت دردنکنه به مامانم اینطوری هم میگی

عزیزم مردا ازغر زدن متنفرن هرمردی یه قلقی داره قلقشوبگیر همونجوری باهاش برخورد کن.

غر هم ک نزنی فکر میکنن اومدن هتل شوهرم من اگه غر نزدم ب روی خودش نمیاره

فایده ندا ه گلم الان چند ساله دارم ت گوشش میخ نم چند ساعت خوبه باز   همون میشه

من فک میکنم ما زن‌ها خودمون شوهرامون رو لوس میکنیم

خودم گاهی‌وقتا که میبینم شوهرم ظرف میشوره دلم براش میسوزه

بعد میگم ولش کن ما هردو کارمندیم و به یه اندازه کار میکنیم تازه اون مرد هست و کمتر خسته میشه! 

اگه چندساعت خوبه پس نشون میده روش تاثیر داره، و میتونی روش برنامه ریزی کنی

وقتی کمکت میده خیلی ازش تشکر کن، بگو امروز که کمکم دادی چقدر سرحال‌ترم و از این حرفا...اینطوری تشویق میشه دیگه کم‌کم تبدیل میشه به عادت براش

بخند، همین