2789
عنوان

همسرم 😔

873 بازدید | 57 پست

ما  بچه 6،7 ماهه داریم ک داره دندون در میاره و اذیت میکنه خب طبیعیه ک نصف ب بیدار میشه و از اول عادتش دادم شبا دوبار شیر میخوره اینم عادت کرده( متاسفانه شیر خشک) کار همسرم یه جوریه که یه مدت اداری میشه اگر کسی بره مرخصی مجبوره شیفت باشه( شیفت هاشم چرخشیه یه روز از صبح تا غروب یه روز شب تا صبح)

الان یک ماهه کسی نرفته مرخصی و ایشون ظهر ها میاد خوته  شب ها ک میرفت منه بدبخت باید آواره میشدم خونه مامانم یا کسی میومد پیشم( دیدین ک آدمی ک بچه داره جایی بره اصلا راحت نیس.مامنم اینام پرجمعیت هستن بچم اصلا جا نمیگیره همش گریه میکته اونجا ) تنها نمیشه بمونم خونمون جای پرتی هست میتزسم 

خب منم حق دارم استراحت کنم درسته؟، بخدا زانو درد گرفتم بعد هفت ماه هنوز نتوستم برگردم ب قبل زایمان برگردم  خیلی خسته میشم همیشه هم ک اومده همه چیزش آماده بوده و خونه تمیز 

بعدازظهر ها ک میاد بعد ناهار میگم بچه با تو بخدا میرم تا آشپزخونه تا شب

یه بار نشده بگه بیا بشین بسه یا... 

دیشب برگشته میگه برم رییسم بگم منو شیفتی کن گفتم چرا میگه اصلا استراحت ندارم، خاب ندارم

توقع داره از کار ک اومد بره بخابه تا شب نصف شب ها هم گاهی بیدار میشه بیدار نشه

خیلی از حرفش ناراحت شدم گفتم یعنی ت حاضری من و بچت هی از اونور ب اینور بریم  با بچت نباشی ک بخابی

کارش اونقدر هام سخت نیستا ولی همش میخاد بخابه

من با خابیدنش مشکلی ندارم ولی آخه آدم اینقدر درک پایین انگار ن انگار منم ادمم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

درکش پایین نیستا

طبق خلقتش درک داره

یبارم تو ی تاپیک اینجوری گفتم. انتظار نداشته باش خودش درک کنه. با جزییات بهش بگو

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ناراحت نباش مردا همه اینطورن منم شوهرم تا یک سالگی بچم جاشو ازم جدا کرد همش تو اتاق میخوابید میگفت صداش اذیتم میکنه صب میخوام برم سرکار تو درک نداری انگار درک خودش زیاد بود من بچه کوچیکو تا صب رو پام تکون میدادم یک بار بهم نگف بزار کمکت کنم 

خدارو شکر تازه امسال بهتر شده کار بهونس اینا به خواب اهمیت میدن غصه نخور

درکش پایین نیستا طبق خلقتش درک داره یبارم تو ی تاپیک اینجوری گفتم. انتظار نداشته باش خودش درک کنه. ...

هزار هزار بار گفتم بهش میگه تو جرا میگی خستم خب منم خسته مبشم

میگم ت نه پریودی داری ن زایمان هیچوقت مثل من نمیشی میگه نخیر منم خستم

الان 5 روزه پرویدم بسکم تحرک دارم خونریزیم اصلا بند نمیاد اونروز بخدا اشپزخونه دور سرم چرخید ولی میگه الکی ادا نیا چیزیت نیست

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

منم خونه خودمون سرده 

اومدیم خونه مادرم اینا چون من سرماخوردم گفتم دوسه روز اینجا باشم بهتر بشم 

حالا که شوهرم پاشده بره سرکار داره با تلفن صحبت میکنه میگم اروم باش میگه جطور همیشه بقیه سروصدا کنن نذارن من بخوابم میگه اگه من اومدم اینجا خوابیدم بقیه اجازه حرف زدنم ندارن خیلی نمک نشناسه 

وینقدر مامانم اینا بهش محبت میکنن انگار نه انگار

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

متاسفانه خیلی از آقایون هنوز به این درک نرسیدن که وقتی بچه وارد زندگیشون میشه تمام وظایف نصف میشه و هر دو نسبت به اون فرشته کوچولو به یه اندازه  وظیفه و تعهد دارن

😎🤔

حالا یه چیزی گفته عزیزم به دل نگیر .عوضش شماهم یه ذره کارخونه رو کم کن استراحت کن چه خبره اینقدر بشور وبساب همشم به خاطر حرف مردم .عزیزم بچه یه روزی میره اولویتت شوهرت باشه وخودت .استراحت کن عزیزم .هرچقدرم کارشوهرت راحت باشهدلازم کاربیرون جنگ اعصابای خودشو داره این حرف منو خانومایی که بیرون کارکردن بهتر درک میکنن از همین اول کاری زمانتو تقسیم بندی کن وگرنه یه روزی سرحساب میشی که خودت وزندگیت نابود شده اید خدایی نکرده.

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
عزیزم ناراحت نباش مردا همه اینطورن منم شوهرم تا یک سالگی بچم جاشو ازم جدا کرد همش تو اتاق میخوابید م ...

هیچی ازم نمونده ها پوست استخوان شدم میگه ن خوبی خیلیم چاقی 😒

دختر منم پنج ماهشه شوهرم شبا که از سرکار میآد نمیگیرتش تا من شام بدم سفره جمع کنم تازه کلی هم غر میزنه که ای کاش کاره بیرون از شهر گیرم بیاد که شبا خونه نباشم(آخه شغلش راه سازی هست)وقتی بیرون از شهر هم میره خبر مرگم باید یه نفر شبا بیاد پیشم مادرشوهرم بالای سرمون هستن باید موقع خواب بیاد پیشم شوهرم نمیزاره شبا تنها باشم.عزیزم شرایط منم مث خودته مجبورم بسازم

عزیزم ناراحت نباش مردا همه اینطورن منم شوهرم تا یک سالگی بچم جاشو ازم جدا کرد همش تو اتاق میخوابید م ...

خدا به داد من برسه من بچه ندارم 

شوهرم خوابه میگه حتی جورچه هم نباید راه بره چه برسه به خودم 

دیگه بچه بیاد چی میشه

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید