2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من هی یو ای کردم روز 14عدد بتام 107 بود بنظرتون خوبه 

سلام عزیزم مبارک باشه منم ۱۴ روز بعد ای یو ای ۱۰۷ شد دکتر گفت عدد خوبیه الان خدا رو شکر بچه ام ۶ سالشه یادش بخیر روز آزمایش چقدر خوشحال بودم ان شاالله که خداوند همه منتظرت رو دل شاد کنه

سلام عزیزم مبارک باشه منم ۱۴ روز بعد ای یو ای ۱۰۷ شد دکتر گفت عدد خوبیه الان خدا رو شکر بچه ام ۶ سال ...

بخدا من از 10ک آزمایش دارم استرس دارم همه میگن عددت کمه هر کی یچیز میگه ولی هنوز پیش دکترم نبردم برام دعا کنید

خدایا شکرت... 
سلام عزیزم مبارک باشه منم ۱۴ روز بعد ای یو ای ۱۰۷ شد دکتر گفت عدد خوبیه الان خدا رو شکر بچه ام ۶ سال ...

شما چ حالاتی داشتی میشه بگی تو رو خدا 

استرس دارم یه ساعتم نخوابیدم 

خدایا شکرت... 
بخدا من از 10ک آزمایش دارم استرس دارم همه میگن عددت کمه هر کی یچیز میگه ولی هنوز پیش دکترم نبردم برا ...

نه اصلا نگران نباش منم دقیقا ۱۰۷ بود آخه هنوز اولشه کم کم می ره بالا منم تازه تو سه ماه حالت تهوع ام شروع شد استرس بیجا به خودت وارد نکن واسه نی نیت ضرر داره

نه اصلا نگران نباش منم دقیقا ۱۰۷ بود آخه هنوز اولشه کم کم می ره بالا منم تازه تو سه ماه حالت تهوع ام ...

وای ممنونم انرژی گرفتم خدا نگهدار خودت ودخترت باشه خدا بهت سلامتی بده بخدا گریه م در اومد

خدایا شکرت...