دوستان ی پسر ک قلبن عاشق من بود خیلی خوشش میمد ازم بهم پی ام داد. منم رل ثابقم که عاشقشم باهام قهریم دوستن باهام همو میشناسن منم بهش گفتم که اره اون دوستت پیام داد ایدیش بده ببینم خودشه یا کس دیگس اونم ایدیش داد منم گفتم مرسی بای. رل ثابقم شرو کرد ب حرف زدن ک اره ت هم چیو خراب کردی حسرت ب دل یه رابطه خوب موندم. اینم بگم ک رل ثابقم خودش باعث شد تایپک قبیلم هستش. بنظرتون چرا این حرفارو زد با اینک قبلش خیلی خشک بود باهام
اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋ بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋ بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
زمان ما میگفتن بوی فرندت چ دم ب دیقه ی چیز جدید میگن
منظور رابطه عمیقتره مثلأ