2777
2789
خدا حفظش کنه.الان دیگه وقتشه ی هم بازی براش بیارین

اره ولی چون خیلی حساسم،بیشترازین که لذت ببرم ،سختی میکشم از بجه داری.

.وای نمیدونی چه دختر اروم و خانومی بود و هست،همیشه لذتشو مردم بردن تپلی تمیز و خوشبو لباسای تمیز و خوب.....

ازینو خودم مدام درحال پختن غذای جداگانه بود براش تا دوسال( درصورتی ک خوش خوراک بود وسنگم میدادی میخورد)‌

بااینکه مینی واش داشت،حتی اگه لباسش یدونه لکه داشت باید عوض میشد و اونم بادست میشستم،اونقد توحموم لباساشو بادست شستم تا پاهام اگزما زد،تازه خوب شده🙄

باید به موقع میخوابید بموقع غذا میدادم....خلاصه شایدباورت نشه دوسال تموم سفر نرفتم،تا از اب وگل دربیاد....

حالا میبینم چقدر سخت گرفتم و دیگه میترسم ازین همه سختگیری

تازه اونموقع ۲۵ سالم بود و کلی حوصله

الان شدم ۳۰ ساله و باکلی مشغله کاری و درس ....

سرتو درد اوردم😁

استارتر راه منو نری....😀😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شورت سزارین چ فرفی با شورتای معمولی داره

نازکتتربود،تابالای ناف میومد تقریبا شبیه گاز استریل بود فک کنم جنسش.دقیق خاطرم نیس ولی یا نه خوب بود

حالا اگه یادم بمونه یدونه ازونموقع ها دارم ولی دم دست نیس،پیدا کردم عکسشو برات میزارم،لازم باشه اونجا میدن بهت

اره ولی چون خیلی حساسم،بیشترازین که لذت ببرم ،سختی میکشم از بجه داری. .وای نمیدونی چه دختر اروم و خ ...

اؤوووه چ سختگیر.من پسرمـ س ماهش بود شمال رفتیم.این همه سختگیری نمیکنم.اینجوری فقط،خودتو عذاب میدی به فکر خودتم باش

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
اؤوووه چ سختگیر.من پسرمـ س ماهش بود شمال رفتیم.این همه سختگیری نمیکنم.اینجوری فقط،خودتو عذاب میدی به ...

اره دیگه مثل شما خوبه، 

بخوا زنموم فوت کرده بوود دخترم ۹ ماهش بود،صبح ۷ پاشدم ماهیچه شو بار کردم با پلوش،

ک میرم اونجا غذاش باشه گرم کنم،غذای ادویه دار و احیانا برنج خارجی نخوره،

حالا شیرم اونقدرچرب بود ک اگه غذام نمیخورد همون سیرش میکرد.بنده خدا همسرم خیلی اهل مسافرته دیکه دوسال ب زور دندون رو جیگر گذاشت،

دوسه تا از ناخن هام دچار اگزما شد ک دکتر گفت تایک مدت اصلا اب صابون نباید استفاده کنی تا خوب شه....همه اینا کنار ازونطرف بچه م اصلا اونقدر ساکت بود و عاقل ک اصلا نیاز به این همه پذیرایی نداشت...

حالا مادر همسرم شوخی میکنه میگه خانمی ک ۳ تا ۳تامیخواستی بعد زایمان،نمیخوایم تو همون دومی رو بیار😀😀😀😀ک روش موندی

منو سال ۹۳ اینکارو کردن،تو بیمارستان شخصی با کادر مجرب،، ینی الان دیگه نمیکنن؟ یاهمونموقع هم منسوخ ...

پنج سال پیشُ نمیدونم 

بیمارستان شخصی و کادر مجربُ کی تعیین میکنه 

منو دختر داییم همزمان زایمان کردیم 

اون در بیمارستان بقولِ شما شخصی و کادر مجرب

شکمِ پُرشو فشار داده بودن جوری که ترک نداشت ترک خورد و با اینکه ۷ سانت بود سزش کردن 

من در بهترین شرایط و بروز ترین رفتار ها در بیمارستان دولتی زایمان طبیعی کردم درحالیکه شرایطم خیلی خاص بود

پنج سال پیشُ نمیدونم  بیمارستان شخصی و کادر مجربُ کی تعیین میکنه  منو دختر داییم همزمان ...

خب نه منظورم این نبود ک دولتی ها کادرشون مجرب نیس،اتفاقا همین برام سوال بود ک گفتن منسوخ شده،گفتم شخصی ها ک کلی پول میگرین وادعاشون میشه هنوزم اینکارو میکنن؟؟؟

وگرنه پزشک خوب باشه چه دولتی چه خونه چه شخصی

تو نت بزن دکتر سیمین اقابیگی میاد ادرس مطبش تو شریعتی،من بیمارستان مصطفی خمینی بودم

وای اون دکتره خیلی معروفیه قبلا اسمشو اینجا زیاد دیدم

دکتری که سرش خیلی شلوغ باشه به مریض میرسه؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍