2777
2789
اره دیگه 

میشه بعد زایمانت هزینه هاتو کلا بگی

بعد لایکم کنی؟اگه برات مقدوره

تهرانی؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم.بعد عمل که میگن باید راه بری.انقد برامـ راحت بود که نگو.من سه روز بود زایمانـکرده بودم اشپ ...

اره من خاطره خوبی اززایمانم دارم،اونموقع ها میگفتم  اینقدر خوبه بازم میارم،ولی تنبل شدم هنوز یدونه س☺

نه شهرستان .تا الان ک بنطر خودم فقط میشه ۵۲۰۰

کلا منتفی شد

گفتم تهرانی اسم دکترو بیمارستانتو بپرسم😔

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

دوستان من ۱۵ روز پیش سزارین شدم و روز سیزدهم یهو شکمم خیس شد و ترشحات آبکی زرد رنگ همراه باخون به مقدار زیاد از لابلای بخیه ها اومد الان دکروزه که همش ترشح ادامه داره هر یک ساعت یکبار در حد ی که لباسم خیس میشه شرایطی دارم که نمیتونم دکتر برم بنظرتون چکار کنم در ضمن من بخار سقط سزارین شدم

نه شهرستان .تا الان ک بنطر خودم فقط میشه ۵۲۰۰

ببین راستی یه چسب خیلی محکم میزنن روی بخیه ت من دو روز اول باز نکردم ترسیدم دسشویی برم بخیه هام باز بشه زیره چسب یه بانده چیه از اوناس که نزاره چسبو برداشتنی بخیه هات کنده شه اون چسبو که بر میداری دردت هفتاد درصد کم میشه 

برای کار بهتره شوهرم یه صلوات و یه دعای خیر برای زندگی بهترمون مهربونا ❤🌹
ی گروه دارم پر دوستای تهرانی ک سز کردن .اگ میخوای پیام بده به این ای دی ک لینک بدم بهت بیای بپرسی s ...

باشه عزیزم