2777
2789
عنوان

بیاین نصیحتم کنین

87 بازدید | 8 پست

با همسر سر سنگینیم سر یه مسئله الکی و ساده

تقریبا یک هفته داره میشه

جلو نمیاد منم قاطی کردم میلی به حرف زدن باهاش و خوب شدن ندارم

بیاین نصیحت بفرمایید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ مقصر شوهرته که برو باهاش حرف بزن بگو راحتتتت که من ازین کارت ناراحت شدم و دیگه اینکارو نکن ...بعدشم برو بغلش و بگووو دوسش داری و دوری ازش واست سخته ...باور کن پرو نمیشه عشقتون تازه بیشتر میشه😍 خودتم راحت میشی ...اگه ام مقصر تویی که برو بگو فلانیه عزییزم هرچند حق بامن بود ولی ببخشید 😂 و بازم برو تو بغلشش و همون ماجرای قبلی ...

بخدا هیشکی از فرداش خبر نداره ... زندگی خیلی کوتاهه ... این مدت کوتاهو خرابش نکنین..هیچ ادمی و هیچ چیزی ارزشش خراب کردن لحظه های خوبی که میتونی با شوهرت داشته باشیو نداره...میگن هروقت باکسی دعواتون شد یا ازش ناراحت شدید فقط یک  لحظه ..یک لحظه به نبودنش فکر کنید ....خوشبخت باشی عزیزم❤🌷

اگ مقصر شوهرته که برو باهاش حرف بزن بگو راحتتتت که من ازین کارت ناراحت شدم و دیگه اینکارو نکن ...بعد ...

خیلی خوب گفتی ..بالا صدبار اینکارا رو کردم اما الان انگار از چشمم افتاده باشه نمیتونم حتی دهنمو باز کنم ...فقط عذاب وجدان دارم که نکنه تحت فشار باشه و گناه کنه...آخه خودش منو چند باراینجوری کرد

سلام. 

مگه ما چقدر زنده ایم که عشقی که تو وجودمونه خرج نکنیم؟ اونم عشقی که یک روز تمام دنیای ما بوده؟! الانم هست ولی... 

وقتی کم باشی کم کم کمرنگ میشی. هر دو عادت میکنین. از هم سرد میشین. اونوقت یهو میبینی یکی اومده و جاتو پر کرده. 

به روزای اول آشناییتون فکر کن، ممکن بود

اینوری رفتار نی باز؟! نه، اونم ما خانم ها که فوری قند تو دلمون آب میشه. فراموش کن و باهاش حرف بزن، چرفای دلتو، خودتو لوس کن مثل گذشته، اصلا همه شو بنویس کبراش، عکسای اوایل ازدواجتون، خاطرات خوبتونو براش بفرست. 

ما معلوم نیست تا کی زنده ایم، مثل گذشته عاشق باش و عاشقی رو یادش بیار

عاشق شدن مهم نیست، عاشق موندن هنره

من عاشق امام حسن(ع) جانم❤️
سلام.  مگه ما چقدر زنده ایم که عشقی که تو وجودمونه خرج نکنیم؟ اونم عشقی که یک روز تمام دنیای م ...

ممنوون..‌عوارض قرص ارژانسی میتونه سرد دن باشه؟؟ یا واقعا سرد شدم

ممنوون..‌عوارض قرص ارژانسی میتونه سرد دن باشه؟؟ یا واقعا سرد شدم

نمیدونم یکبار تاحالا مصرف نکردم. 

مگه همیشه مصرف میکنی؟ 

خودتو اینطوری قانع نکن، بازم بشو همون دختر لوس و خواستی❤️

من عاشق امام حسن(ع) جانم❤️
خیلی خوب گفتی ..بالا صدبار اینکارا رو کردم اما الان انگار از چشمم افتاده باشه نمیتونم حتی دهنمو باز ...

به خودت تلقین نکن که از چشمت افتاده و سرد شدی و ازین جور فکرا ..همش با خودت فک کن که چقدر دلم واسش تنگ شده و چقدر دوسش دارم و اخ جوون شوهرم میخاد از سر کار بیاد و واسش ذوق و سلیقه به خرج بده توی لباس پوشیدن توی کارای خونه و غذا و .. هرچی پیش خودت فکر کنی توی ذهنت همون میشع و کم کم تو رفتارت تاثیر میزاره ...حتی بشین دائم به ویژگی های مثبت شوهرت فک کن به اخلاقای خوبی که داره به کارایی که تو عمل واست انجام میده به خوبیاش که خیلی از شوهرای دیگه ندارن و شوهر تووو فقط داره ..بهش افتخار کن ..اون مردته... قهرمان زندگیته ها 😍