2777
2789

یکی از دوستای عمه ام ۲ تا نوزاد تو سالهای متفاوت گرفته از بهزیستی 

یکم که بزرگ شدن هر دو مشکل مغزی دارن

یکیشون دختر هست که کلا انگار هوش نداره الان بزرگ شده به سن بلوغ رسیده اصلا بلد نیست و یاد نمیگیره پریودش رو جمع کنه

اون یکی پسر که علاوه بر مشکل هوشی و مغزی  شدیدا بیش فعال هست شدیدا اصلا پسش بر نمیاد

عمه ام می گفت بزرگتر که شدن فهمیده این مشکلات رو دارن و دیگه بهزیستی پسشون نمیگیره

خانمه گفته اومدم ثواب کنم کباب شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستای عمه ام ۲ تا نوزاد تو سالهای متفاوت گرفته از بهزیستی  یکم که بزرگ شدن هر دو مشکل ...

عزیزم اگر بخوای اینطوری فک کنی که شاید بچه های خودمون هم که به دنیا میاریم از این مشکلات داشته باشن..خیلی چیزا دیگه دست خود ادم نیست

بچه هم دارید؟ و اینکه خودتون انتخاب می کنید یا خودشون میدن؟؟؟

تو شرایطت رو  از بچه میگی....بعد اونا شبیه اون پیشنهاد میدن اگر خواستی میپذیری نخواستی دوباره باید منتظر بمونی...

عزیزم اگر بخوای اینطوری فک کنی که شاید بچه های خودمون هم که به دنیا میاریم از این مشکلات داشته باشن. ...

استارتر کار خیلی خوبی می کنی.

امیدوارم خانواده جدیدت به زیبایی قلب مهربونت بشه.

منم یه پسر دارم.دنبال اینم که رحم اجاره کنم برای دومی.اگر نشد از بهزیستی میارم.

عزیزم اگر بخوای اینطوری فک کنی که شاید بچه های خودمون هم که به دنیا میاریم از این مشکلات داشته باشن. ...

اصلا بد به دلت راه نده 

پسرعموي منم بچه دار نميشدن يه دخترخوانده داره، بي نهايت دختر باهوشيه

خدايا شكرت🙏🏻

خودم نه ولی از اطرافیانم بله. باید وضع مالی مناسبی داشته باشی و بخشی از اموالت رو به اسم بچه کنی. من خودم تمایلی ندارم بچه داشته باشم ولی اگه روزی بخوام بچه ای داشته باشم حتما از بهزیستی یا پرورشگاه میارم به نظرم هزاران حسن داره

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
استارتر کار خیلی خوبی می کنی. امیدوارم خانواده جدیدت به زیبایی قلب مهربونت بشه. منم یه پسر دارم.دن ...

دعا کن تا زمانی که همسر برادرم شیر میده به بچش..پسر منم بهم بدن تا مسئله محرمیتش هم حل بشه

خودم نه ولی از اطرافیانم بله. باید وضع مالی مناسبی داشته باشی و بخشی از اموالت رو به اسم بچه کنی. من ...

بیشتر باید زندگی سالمی داشته باشی...این براشون مهم تره.ما یک خونه کوچیک و یک ماشین معمولی داریم و هردومون شاغل هستیم.گفتند شرایطتون خیلی خوب و میگذاریم تو الویت.باید یک سوم ملک به اسمش بزنی حتی میتونی فقط براش وصیت نامه محضری کنی

بیشتر باید زندگی سالمی داشته باشی...این براشون مهم تره.ما یک خونه کوچیک و یک ماشین معمولی داریم و هر ...

ای کاش به اونایی که بچه داشتن هم میدادن حیف

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
ای کاش به اونایی که بچه داشتن هم میدادن حیف

به اونا هم میدن،فقط بتید بیشتر منتظر باشی.و اگه بچه بزدگتر برداری راحت تر شرایطش.مخصوصا پسر.پسر بالای دو سال راجت میدن