2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاین

134 بازدید | 12 پست

چله دعای یستشیرداریم حدود هشت نفر دگ میخوایم ک بشیم چهل نفر

این چهل نفر چهل روز این دعارو میخونن روزی‌یک مرتبه

دعاش دعای سختی نیست دوصفحه هستش متنش توی گروهمون هست فایل صوتیش هم هست

اگر کسی‌تمایل داشت بگه ک عشوش کنم یا لینکو براش بفرستم

درضمن اثراتشو براتون میزارم توی کامنت

💜💜اثرات ارزشمند دعاي يستشير💜💜

پيامبر .ص.به يكي از اصحاب فرمودند:

اول: کسی که این دعا را بخواند خیر و برکت از فرق سرش تا زمین از آسمان بر او می بارد و او را انوار آرامش و رحمت می پوشاند و برای این دعا انتهایی جز عرش خدا نیست.

دوم: هر کس سه نوبت این دعا را بخواند خداوند هر حاجت خیری که داشته باشد در دنیا و آخرت برآورده گرداند.

سوم: خدای تبارک و تعالی او را از عذاب قبر برهاند.

چهارم: تنگی سینه او را برطرف نموده و به او شرح صدر عطا فرماید.

پنجم: چون روز قیامت فرا رسد، خواننده این دعا سوار بر شتری تندرو و سفید مزین و آراسته به مروارید نزد حق برخیزد، و خداوند می فرماید همه کرامتها را به او بدهید، و گوید: بنده ام در هر جای بهشت که خواهی ساکن شو.

ششم: اگر این دعا بر مجنون خوانده شود همان ساعت از آن باز آید.

هفتم: اگر زنی زایمان بر او مشکل شده باشد و این دعا بر او خوانده شود خداوند زایمان او را آسان و فرزند را در طرفه العینی متولد گرداند.

هشتم: اگر بر شخصی که عاق والدین شده بخواند همانا خداوند امور آن را اصلاح کند.

نهم: هر بنده ای که چهل شب جمعه این دعا را بخواند همانا خداوند آن را اصلاح کند.

دهم: هر کس در هنگام خواب بخواند و بخوابد حتی اگر خوب نخوانده باشد. ولی به امید ثواب باشد، خداوند به هر حرفی از این دعا هزار فرشته کروبی که روی‌شان نورانی تر باشد از آفتاب و ماه شب چهاره بر او بفرسند.

یازدهم: هر گنه کاری که مرتکب کبائر شده باشد و قبل از مردن این دعا را بخواند شب بمیرد یا روز همچون شهید از دنیا رفته و اگر موفق به توبه نشده باشد خدا به کرم و عفوش او را بیامرزد.

🕋🕌🕋🕌🕋🕌🕋🕌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی باید بخونم؟ اداب و زمان خاص که نداره چون اونارو نمتونم رعایت کنم

عزیزم منتظرم چهل نفر تکمیل بشن گفتم ک هشت نفر مونده

ولی اینجوری نمیتونم باید یه دسترسی بهتون داشته باشم ک هرروز به من اس ام اس یا پی‌ام بدین بگین خوندین 

چون من نمیتونم ازچندتا برنامه جهل روز همش چک کنم ببینم کی خونده کی نه و باید خیالمم راحت باشه هرشب همه خوندن

اک تمایل داشتی میتونی شمارتو بدی و ازطریق اس ام اس بهم بگی البته اکر‌عضو مجازی نیستی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792