2777
2789
عنوان

یارانه معیشتی

733 بازدید | 28 پست

دوستان یارانه ی معیشتی برای ما نریختن و منم اعتراض خودم رو داخل سایت گفته شده ثبت کردم بر اساس همون پیامکی که اومد واسه اما پیامک بعدی که باید در مورد ثبت درخواست من داخل سایت نیومده ، نیومد و به جاش همون پیامی که شماره درخواست اعتراض و ادرس سایت رو برای ورود درخواست اعتراض مون دوباره اومد منم چند بار وارد سایت شدم و اطلاعات رو وارد کردم اما همین روند دوباره تکرار شد بیخیال شدم گفتم شاید طریقهداش همینه حالا یارانه برامون دیشب واریز نشد وارد سایت هم که میشم اطلاعات وارد میکنم مینویسه اطلاعات نادرست چه کار کنم الان. عکس از پیام هایی که گفتم الان میفرستم. لطفا میشه راهنمایی کنید اخه شوهر منم کارگره تعجب میکنم.

برو کافی نت اگر باگوشی نمیشه منم  ثبت نام کددم گفتن ۱۶ ام جوابش میاد تو سایت گفته 

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دفعه ی پیش براخواهرم اینازدن اینبارنزدن براشون نمیدونه چرا

واسه ماهم همینطوری شد امید هست فردا پس فردا بزنند یا بریم اعتراض

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
مهمترین مسله آینه که با گوشی نرید فقط سیستم خونه یا کافی نت

با گوشی برای ثبت نام و ثبت اعتراض اخر وارد کردم اطلاعات مینوشت موفق. اما حالا وارد نمیشه. یعنی فردا برم کافی نت میشه وارد شد؟ 

واسه ماهم همینطوری شد امید هست فردا پس فردا بزنند یا بریم اعتراض

والااون میگه فردامیرم ازکافی نت پیگیربشم نمیدونم دیگه شماهم بروببین چراقطع کردن

آی وی اف کردم منفی شد😭درد،درد،درد تامرگ 🖤این شدنصیب مااززندگی💔

برامااعتراص کردیم جالب بودماخونه نداریم یک ماشین اریم نوشته مبلع دریافتی ماهیانه شما8برابربیشتره 

بعدنکته مهم اینه ماه قبل یک وام 50تومنی گرفتیم همون رازده توگردش حسابمون که ماه مثلاابان 50میلیون 9برابربیشتر

بعدبرای سال 97نوشته گردش مالی شما300میلیون بوده نمیدونیم ما300میلیون داریم وخبرنداریم 

الانم حقوقمون راخالص دریافتیش رازدن 4تومن ولی از4تومن مالیات وکلی بیمه کم میشه اینهاراندیدن

حالابگیر40تومن نمیدونیم ان 260تومنش کجابوده خبرنداریم 

پنج شش تا از این پیام مدام برام اومده بعد از وارد کردن اطلاعات اخه گیج شدم

بهتر برین کافی نت اونجا پیکیر شین

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
برامااعتراص کردیم جالب بودماخونه نداریم یک ماشین اریم نوشته مبلع دریافتی ماهیانه شما8برابربیشتره&nbs ...

چجوری اینا رو دیدی از کجا اینا برات اومده من چجوری ببینم

ب پاهم ندادن همش دروغه

منم به بابام گفتن چطوربه60میلیون دادن من الان 100نفرذامیگم وفامیل نزدیکمون فقط به داداشم دادن یعنی به 3نفر البته خونه وماشین داره ولی سندبه نام خودش نیست