2777
2789
عنوان

کلاس اول

125 بازدید | 15 پست

دخترم بدترین مدرسه نزدیک خونمون رو میره.کثیف .کوچیک تمام کلاس تنبل به جز دو نفر

یعنی بچه های ما مشکل داره 

یا معلم تازه چهارشنبه هم نیست چون سابقه کاریش زیاده براش تعطیل شده چهارشنبه ها

دریغ از یه جشن یا اردو .هیچی

حتی ثبت نام با التماس بوده برا همه

افسردگی گرفته دخترم .هیچی هم یاد نگرفت

خب عوض کن مدرسشو

من توزندگیم  وسط سال مدرسمو عوض کردم تا بحال چون خیلی بد بود بچه ی شما هم میتونه

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت تو خونه بهش برس

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

مدرسه های ایرانو باید ... 

استغفرالله و ربی و اتوب الیه  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
دولتیه؟؟ چرا خب اونجا نوشتی درسشون کجاست الان دختر من شنبه( ک )رو یاد میگیرن

ه درسش .اصلا درست حروف رو یاد نگرفته .بصورت بازی یاد میدن اونجا اصلا.بعد پسرم کلاس سوم حتی یه خوب نداشت همه خیلی خوب میاد به این هی پز میده

ه درسش .اصلا درست حروف رو یاد نگرفته .بصورت بازی یاد میدن اونجا اصلا.بعد پسرم کلاس سوم حتی یه خوب ند ...

اها ه تنها هست اون اگر دوست داری میتونی بامن ارتباط داشته باشی باهم مرور کنیم من عکس تکالیف و روان خوانی رو بزارم توضیح بدی براش

درساشون سخت شده مثلا

می( کاری) بهش میگن می کاری مثل می توانیم می دانیم 

اینا رو بلده؟

ای مستقل

ی میانجی

ِ ربط

اها ه تنها هست اون اگر دوست داری میتونی بامن ارتباط داشته باشی باهم مرور کنیم من عکس تکالیف و روان خ ...

خیلی خوبه.اتفاقا می میگفتم بنویس یادش میرفت.حفظ میکنه کلمات رو بلده فرداش اشتباه مینویسه.خانمشون بهشون میگه حال ندارم سرمشق بدم .اگه برام بذاری ممنون میشم