2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز بکش به هیچی فکر نکن و رو دم و بازدم و نفس کشیدنت تمرکز کن تا ده تو ذهنت بشمار بعد چشماتو ببند به چیزی که دوست داری اتفاق بیفته فکر کن یه اتفاق مثبت و دلچسب

بعدش انقدر خیالبافی کن تا خوابت ببره هم سبک میشی هم آروم میخوابی هم آرزوهاتو جذب میکنی به مرور...

هرشب قبل خواب انجام بده

قبلش حموم برو یا اگه امکانش نیست حداقل آرایش رو صورتت نباشه موهاتم شونه کن جریان خونو تو سرت حس کنی

اتفاقا یه مستند امروز راجع بهش دیدم میگف باید سعی کنین ذهنتون هشیار باشه ولی خالی از هر فکری با تنفس ها و حرکات اروم سعی کنین ذهنتونو که توی گذشته میخواد سیر کنه هشیارش کنین تا توی زمان حال باشه و بعد اون لحظه هس که ارامش و تمرکز پیدا میکنین😊

دراز بکش به هیچی فکر نکن و رو دم و بازدم و نفس کشیدنت تمرکز کن تا ده تو ذهنت بشمار بعد چشماتو ببند ب ...

من یکی دو روزه دارم تو گوگل سرچ میزنم

نکاتی رو که شما گفتید خیلی جامع تر و بهتر بودش 

شما انجام ندادید خودتون؟

من کاملا روش ها رو بلد نیستم ولی با نفس عمیق کشیدن و فکر رو خالی کردن امتحان کردم و خیلی تاثیر گذاره و برای افزایش تمرکز کتدب خوندن هم عالیه 😊

من کاملا روش ها رو بلد نیستم ولی با نفس عمیق کشیدن و فکر رو خالی کرده امتحان کردم و خیلی تاثیر گذاره ...

من خودم موقعه امتحانامه

ولی یه مشکلی برام پیش اومده ذهنم کامل درگیره

حالا بهم پیشنهاد دادن دوستام ک مدیتیشن عالیه

من خودم موقعه امتحانامه ولی یه مشکلی برام پیش اومده ذهنم کامل درگیره حالا بهم پیشنهاد دادن دوستام ...

اره عزیزم خیلی اثر میذاره روش ها رو سرچ کن و یه سری اهنگ ها هم هست که ارامش بخشه با اونا سعی کن تمرین کنی کم کم ذهنت خالی میشه و اروم میشی