2777
2789
عنوان

خريد سيسموني

138 بازدید | 20 پست

واسه خريد لباس نوزاد چند دست لباس صفر ،و يك  و دو بخريم 

ميگن ك بچه تا ٤٠روز صفر تنش ميكنن

هرچندمعلوم نيس بچه درشت باشه يا ريز 

ولي كلا نميدونم چه سايزاييو الان بگيرم 

دوستان بهم نخندين😅خب بي تجربم اطلاع ندارم

منم 4 هفته دیگه به امید خدا کوچولوم میاد....دو دست صفر گرفتم ...ولی میدونم باز نیاز میشه...ولی نمیخوام بگیرم تا به دنیا بیاد و بعد همسرم بره بگیره ...بهش مغازه و مدلایی ک اگه نیاز شد رو بردم تشون دادم ک دیگع نگرده اونموقع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من مامانم سایز صفر ۴ دست خرید یک و دو و س هم پنج دست

اما همش آبجیم نق میزنه ک خیلی کمه لباس صفرش

باز مامانم دیشب دو دست دیگه سر همی براش خریده ک فک کنم تا دو ماهگیش براش خوبه

من سايد صفر نخريدم.اما دوتا سايز يك دارم كه أز بقيه كوچيكترن.همه گفتن سايز صفر نخر زود كوچيك ميشه.بعد كلي سايز يك خريدم ميخام برم عوض كنم ٥دستور نگه ميدارم بقيه رو عوض ميكنم سايز بزرگتر ميخرم.اخه ني ني زود بزرگ ميشه

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن

من بیشترش سایز یک گرفتم. سایز صفر یک دست که شامل شلوار و بادی و بلوز جلو دکمه دار و کلاه هست گرفتم. یک سرهمی سایز صفر هم گرفتم با کلاه و پاپوش و دستکش. سایز یک زیاد گرفتم

من کلا برا هیچکدوم از بچه هام  صفر نگرفتم چون شکمم خیلی بزرگ بود تو هر دوتا شماره یک و دو گرفتم دختر بزرگم سه کیلو و هشتصد گرم بود دختر کوچیکم چهار کیلو و دویست گرم خوب شد صفر نگرفته بودم تنشون نمیشد فک کنم همون یک قشنگ اندازه شد به هر دوتاشونم 

والا من مامانم سایز صفر ۴ دست خرید یک و دو و س هم پنج دست اما همش آبجیم نق میزنه ک خیلی کمه لباس صف ...

وأي صفر خيلي زياد گرفتي .حتي چندنفر بهم گفتن سايز يكم تا دوماهگي تن ني ني شون رفته

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
من کلا برا هیچکدوم از بچه هام  صفر نگرفتم چون شکمم خیلی بزرگ بود تو هر دوتا شماره یک و دو گرفتم ...

عزيزم يكو تا چندماهگي اندازشون بود؟

وأي صفر خيلي زياد گرفتي .حتي چندنفر بهم گفتن سايز يكم تا دوماهگي تن ني ني شون رفته

دیگه مامانم دید آبجیم میگه مجبور شد خرید

ما چون نوه اوله فعلا هر چی بخاد فراهم میشه براش.

ولی خدایی منم گفتم زیاده نمیخاد

عزيزم ميخاي يه دست صفر بخر بيمارستانم كه ميده صفر.٤،٥دستم يك بخر بقيه دو و سه