2777
2789
عنوان

قند بارداری

140 بازدید | 11 پست

من شنبه میرم تو هفت هفته 

ی هفته هست مثل گودزیلا فقط میخورم شیرینی نباشه بی حس وحال میشم ضعف میکنم یعنی قند بارداری دارم 

البته تا اول شش هفته هنوز ساک خالی بود بهم گفتن اول هفت بیا ببینم جنین تشکیل شده یا نه 

بنظر شما دلیل اینهمه غذا خوردن چی هست

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

هنوز برای قند بارداری زوده، خوب آدمها با هم فرق دارن، من توی سه ماه اول هیچی نمیتونستم بخورم، ۲ کیلو هم لاغر شدم، تازه الان که ۲۰ هفته هستم یه کم دارم میخورم

... و من به تو ایمان دارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طبیعیه ضعف

https://ooma.org/joinapp/invitefriend/n_a_f_a_s

من ازین برنامه استفاده میکنم خیییلی خوبه هم حساب بارداریمو داره هم تصاویر نی نی رو میزاره ک تو ۷ ماه چه شکلیه تو سونو یا چقدری شده وزنش چقده و اینا
مراقبتهای بارداری عوارض هر ماه بارداری کارهایی ک باید یا نباید انجام بدم و خیییلی چیزای مفید دیگ ..در ضمن دکتر انلاینم داره ک جوابگو هست.
اگ دوستداری شرکت کن

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
https://ooma.org/joinapp/invitefriend/n_a_f_a_s من ازین برنامه استفاده میکنم خیییلی خوبه هم حساب ب ...

عزیزم باید پولم پرداخت کنی؟من دارم پریودیمو نشون میده تخمک گذاری اینا

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
عزیزم باید پولم پرداخت کنی؟من دارم پریودیمو نشون میده تخمک گذاری اینا

گمونم یه مبلغی

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
گمونم یه مبلغی

میشه ببینی جنین۲۱هفته قدش چنده۲۲هفته چنده

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
میشه ببینی جنین۲۱هفته قدش چنده۲۲هفته چنده

ممنون عزیزدلم این اشتب گفته منطقی نیس بعدشم میگه اندازه انار۲۶سانت  انار مگه ۲۶سانته

ممنون عزیزدلم این اشتب گفته منطقی نیس بعدشم میگه اندازه انار۲۶سانت  انار مگه ۲۶سانته

دیگ نمیدونم انارش مال کجا بوده🤣❤💋