سلاممن چند روز درکیر خرید ماکروفر یا ماکروویو یا سولاردام ال حی هستم که به نتیجه رسیدم سولاردامبخرم .قبل خریدن دارم تحقیق میکنم که بدونم پخت کیکداخلش عین اسنجی نرم پ لطیف میشه آخه من توستر دارم خیلی کوچیکه و قدیمی ولی کیکام عالی میشه .بیشترم بخاطر پخت کیک دارم سولار میخرم .خیلی ها میگن نخر خوب نیس کیک خشکمبشه یا داخلش خاممیمونه .لطفا خانم گلیا بهم بگین کیک هاتون خوب پیشه خشکنمیشه بافتش خوبه پف میکنه .رو چه برنامه ایی .از قبل میشه گرم کرد آخه کیکباید قبل رفتن فر .فر از قبل گرم بشه دیگه .خواهش میکنم راهنمایی کنید و اونایی که کیکپختن و راضین و عاایه بیان بگن
اینجا کلبه دلنوشته هامه شعر هایی که حرف دلمه
http://ffri.mihanblog.com/
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
کیکای منم عالی میشه.دمای ۱۸۰ کانوکشن ولی ۴۵ دقیقه خیلی زیاده.حدود ۳۰ دقیقه عالیه.بعدم برای طلایی شدن روی کیک هیتر بالا ۲ دقیقه.سولاردام الجی عالیه من خیییلی ازش راضیم
بله پیش گرمایش با دمای ۱۸۰ میزارم بعد که بوق زد کیکو میزارم توش به مدت ۳۰ دقیقه.یه بار هم بعد از ۱۵ دقیقه با خلال دندون امتحان میکنم ببینم چقد پخته چون اگر زیاد بمونه ممکنه خشک بشه. پخت ترکیبی هم امتحان کردم ولی برای کیک کانوکشن درست مثل فر میمونه