2737
2739

سلام‌من چند روز درکیر خرید ماکروفر یا ماکروویو یا سولاردام ال حی هستم که به نتیجه رسیدم سولاردام‌بخرم .قبل خریدن دارم تحقیق میکنم که بدونم پخت کیک‌داخلش عین اسنجی نرم پ لطیف میشه آخه من توستر دارم خیلی کوچیکه و قدیمی ولی کیکام عالی میشه‌ .بیشترم بخاطر پخت کیک دارم سولار میخرم .خیلی ها میگن نخر خوب نیس کیک خشک‌مبشه یا داخلش خام‌میمونه .لطفا خانم گلیا بهم بگین کیک‌  هاتون خوب پیشه خشک‌نمیشه بافتش خوبه پف میکنه .رو چه برنامه ایی .از قبل میشه گرم کرد آخه کیک‌باید قبل رفتن فر .فر از قبل گرم بشه دیگه .خواهش میکنم راهنمایی کنید و اونایی که کیک‌پختن و راضین و عاایه بیان بگن 

اینجا کلبه دلنوشته هامه شعر هایی که حرف دلمه http://ffri.mihanblog.com/


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
ببین سولاردوم ال جی سه حالت داره   ماکروفر    فر    پخت ترکیبی

شما رو برنامه کانوکشن درست کردی از قبل پیش‌گرمایش گذاشتی .میشه لطف کنی بگی درجه اش رو چند گذاشتی و چند دقیقه  

اینجا کلبه دلنوشته هامه شعر هایی که حرف دلمه http://ffri.mihanblog.com/
رو حالت فر میزارم و از قبل گرم میکنم و سه پایه کوتاه هم میزارم کیکم خوب میشه

روش خشک‌نمبشه .بافتش اسفنجیه و لطیف میشه ببخشید گلم سولاتم  زیاد شد 

اینجا کلبه دلنوشته هامه شعر هایی که حرف دلمه http://ffri.mihanblog.com/
2740

کیکای منم عالی میشه.دمای ۱۸۰ کانوکشن ولی ۴۵ دقیقه خیلی زیاده.حدود ۳۰ دقیقه عالیه.بعدم برای طلایی شدن روی کیک  هیتر بالا ۲ دقیقه.سولاردام الجی عالیه من خیییلی ازش راضیم

کیکای منم عالی میشه.دمای ۱۸۰ کانوکشن ولی ۴۵ دقیقه خیلی زیاده.حدود ۳۰ دقیقه عالیه.بعدم برای طلایی شدن ...

صنا جان شما قبل گذاشتن کیک‌پیش‌گرمایش میزنی چند رو‌چند درجه .

اینجا کلبه دلنوشته هامه شعر هایی که حرف دلمه http://ffri.mihanblog.com/

بله پیش گرمایش با دمای ۱۸۰ میزارم بعد که بوق زد کیکو میزارم توش به مدت ۳۰ دقیقه.یه بار هم بعد از ۱۵ دقیقه با خلال دندون امتحان میکنم ببینم چقد پخته چون اگر زیاد بمونه ممکنه خشک بشه. پخت ترکیبی هم امتحان کردم ولی برای کیک کانوکشن درست مثل فر میمونه  

بله پیش گرمایش با دمای ۱۸۰ میزارم بعد که بوق زد کیکو میزارم توش به مدت ۳۰ دقیقه.یه بار هم بعد از ۱۵ ...

مرسی گلم خیلی کمکم کردی خیالم راحت شد .پس بستگی به درجه فر و تایم انتخابی داره پف کیک و عالی شدنش

اینجا کلبه دلنوشته هامه شعر هایی که حرف دلمه http://ffri.mihanblog.com/
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز